9.22.2009

Jag har precis kommit hem från ännu en pubrunda med Madhia. Och alltsååå. Så HIMLLLA micket hände. Vi åkte till this place som hette Dirty Martini, det lååååg... i Covent Garden. Ja. Jättefint och så, så himla söt inredning. Vi hade askul, blev asfulla och ba: :D Och så började vi prata med bartendrarna och det var SÅ HIMLA KUL för Madhia är från norra England, och jag från Sverige (åh realluy??) och så ba, siktade vi in oss på varsin bartender och IT TURNS OUT att den jag gillade var från -- just det!! NORRA ENGLAND. Och den Madhia gillade? Från Sverige. Hahaha. SÅ kul verkligen. VI skrattade i alla fall.
Haha, och Madhia typ: "Ask him how old he is!!" och jag gjorde det till slut, och hon typ: "So how old is he?" och jag ba, in swedish, "TJUGOETT!" FETT högljutt och han stod typ PRECIS bakom. Hahaha såååå pinsamt. Älskar mig själv.
Det alkoholpirrar i hela kroppen nu, vi gick hela vägen från Covent Garden till Southwark och det är JÄÄÄÄVLIGT långt i högklackat moe I say. Saker som hände på vägen:
1) Vi träffade två greker. Den som pratade med mig var astrevlig, den som snackade med Madhia var ett svin. We called them good-cop-bad-cop.
2) Jag kissade. Jag KISSADE. MITT I LONDON. Förlåt för caps locken men det förtjänar verkligen det. Jag satt i en trappa och medan jag kissade hann TVÅ personer gå förbi. Första killen ba, "I didn't see this" och andra tjejen, jag typ, "Gosh, I'm sooo sorry, just walk on the left-hand side" och hon typ "Nooo problem! Boys do it all the time, why not us girls??" och jag ba, in maj fajnest moment: "Oh yeahhh! FEMINISTIC POWER!!!" (????)
Och där får det sluta. Känner liksom att jag inte riktigt kan toppa den feministiska kraften.

2 kommentarer:

  1. Hahahahaa! Åh du verkar verkligen ha det helt underbart och askul! jag vill också vara där med dig! hahahaa. värsta oväntat med att bartendrarna var londonbo och den andre svensk! fortsätt kissa mitt i london ;) <3

    Maria<3

    SvaraRadera
  2. haha feministic power ftw! verkar som att du har det riktigt bra där :) och det där med bartendrarna var ju väldigt otippat! vilka är oddsen? <3

    SvaraRadera