9.19.2009

oi, era gashes

Alltså. Ni vet de kvällarna man tänker: "Aa, jag ska bara ha en liten lättöl"? Och så hamnar man i sitt badrum klockan halv fyra på morgonen med svajig blick och strumpbyxor utan att veta hur man hamnade där.
Ungefär så, ikväll. Har haft en najs kväll med mina flat mates, bland annat ringde vi the freaky fucking funkster och ba, "Tjaaaa!" Haha. De sa att det var telefonens, och inte röstens, fel, om du undrade höhö.
Haha alltså jag tänker låta det stå kvar så där som det står, första stycket. Alltså VADÅÅ jag hamnade i ett badrum med svajig blick OCH strumbyxor?? Ba YESS, SCHOORE äntligen kom jag på mig själv med att faktiskt ha strumpbyxorna KVAR på mig efter en utekväll?? Hahah, hade egentligen tänkt skriva "med trasiga strumbyxor" alltså men tydligen var det för mig oroväckande nog att jag ens HADE strumpbyxor ÅÅH ORKA MIG SJÄLV det var inte ens roligt gööööh. I ALLA FALL. Så himla sammanhängande. Fick en asmassa gratisdricka ikväll (+ andra kvällar) av Mike så jag bestämde mig för att ge tillbaka, så vi gick till en affär som är öppet DYGNET RUNT och säljer alkohol. OCH!!!1! (Vad VÄNTAR ni på? FLYTTA HIT!) Ba, "Choose whatever you want! *sugar mommy*" Han valde Bacardi Breezer Pomegranate, gillar när män väljer kvinnligare drinks. Öhöhö. Muhahah. I alla fall så verkar jag inte komma nån vart med det här inlägget vilket GÖR MAJ LÄSSÄN men i alla fall, JC ba limmar på mig och det är sååååå. Sååå. SÅÅÅ. uppenbart (haha, Lajni gillar punkterna, dontcha!). Alltså jag LOVAR att en gång när JC gjorde det, Mike ba: *blink blink* som i: "I knoooow what you kids are up to *blink blink*"
Åååh, hata.
Aja. Sån var kvällen, rätt najs egentligen förutom det dåra. Also så fick jag lära mig det värsta ordet i cockney-slang, vilket är: gash. Säg det inte på gatan i London för då blir du nerslagen.
Imorgon bitti åker JC tåget till La Francé. På sena kvällen ska jag tydligen åka till Kingston (alltså det är som att bo vid Centralen och åka till Hässelby) för att fezta. Kan bli sjukt najs för det är med Mikes polare och de verkar så himla soft. Kan bli astråkigt också så jag tar med mig minidatorn och lajvbloggar. *skojade*

4 kommentarer:

 1. hahahaha, fan vad bra! miss ya görl! snart kommer jag dit <3

  SvaraRadera
 2. hahaha åh jag älskar att läsa din blogg christina! fast palla JC. jag skrämmer bort honom när jag kommer ner, lovar. och snälla, snälla, snälla; kan du inte ta med datorn och liveblogga? det vore så sjukt jävla kul. hahaha <3<3

  SvaraRadera
 3. hahahahah, du hade strumpbyxor på dig! grattis! ^^ haha, du är så söt <3

  SvaraRadera
 4. hahaa jättekul och läsa din blogg :) du är bra på att uppdatera, fortsätt så ! <3 Pussaaar Maria

  SvaraRadera