9.16.2009

silence + noiseHaha okej, var visst inte så snyggt som jag trodde. Men det är nog snyggare aj ar äll säger vi!!
Där ser ni mitt ytterst heta studentrum förresten. Så himla fräscht inrett. Blå ful sängmadrass och är det där ek?-skrivbord + garderob + dörr. Är-det-där-ek? är nog mitt sämsta träslag, alla kategorier, hands doooown faktiskt. Aja nu ska jag äta oliver, har köpt en hel HINK med svarta + gröna + vitlök för FEMTON RIKSDALER. Jaru det här är liiivet va.

4 kommentarer:

 1. hur smashing som helst <3 kul med en massa uppdatering! fortsätt så :D

  SvaraRadera
 2. åh fin du är!! håller med sophie, roligt med uppdateringar. är så nyfiken på vad du har för dig - jättekul att läsa. hoppas allt går bra och ha det så kul med alla nya roliga människor du träffat! <3<3

  SvaraRadera
 3. jag håller också med! Jättebra att du uppdaterar ofta! *skämta* eller nej jag skämtade inte såklart, men det lät så fult att skriva samma sak som TVÅ innan, och alltså stejta the obvious liks! AH DU FATTAR! Nej men iaf, älskar att läsa, och det låter ju så jävla bra allting! Alltså jag funtar serri på att skruva bort min tandställning och dra till londres typ NU! Allt låter ju liksom fööör bra medans livet här suger typ. Och jag visste ju att du skulle hitta grymma frands! För det är du värd! (garnier) KYSS OCH SMEK (och snygg tröja!)

  SvaraRadera
 4. hahahåw, ni är så gölliga mina sockersmulor. drömde i natt att vi bodde i värsta kollektivet här, vi hässelbymänniskor + typ en massa annat folk typ snygga britter. var asmys, det var natt hela tiden (??) och vi hade alltid fest och alla var alltid glada för britterna var så söta och spelade gitarr för oss och sjöng med accent. haha okeeej men det VAR fint i min dröm iaf! och det bästa var att den utspelade sig i ett ödehus som vi hade tagit över, och jag vet var det ligger! alltså, det finns på riktigt! haha så kom hit kom hit, jag vet var vi ska ha fezten. typ. (okej jag slutar nu.)

  SvaraRadera