9.28.2009

VET INTE OM JAG SKA SKRATTA ELLER GRÅTA.

JC har plockat ut några av mina bilder och gjort ett fejsbook-fotoalbum av dem. Det är okej för han frågade om han fick. Nu såg jag däremot detta album. Det är jättefint på de flesta sätt och vis, det är beskrivande texter på franska som är till för hans vänner och föräldrar därhemma, så att de ska se hur han bor och så. Bra initiativ, håll kontakten med alla. Jättefint, osv.
MEN.
Av alla bilder han KUNDE ha valt, alla bilder på omgivningen eller bara han och Mike eller hans solobilder. Okej, han hade lagt upp typ två bilder på honom och Mike. Men den som överlägset ofta figurerar i JCs London-album är hon den där svenskan.
Finns inte en enda singelbild på Mike däri. Däremot har jag TVÅ sådana i det albumet. TVÅ. En är en helbild, och det känns mer personligt liksom än om mitt huvud är med på ett hörn nånstans (jag är med på över hälften av alla bilderna han valt förresten så mitt huvud är med på många hörn), liksom inte ens min pappa har en sån bild på mig på hans FB. Sen den andra är en närbild på mig där det står en fransk beskrivning som går något i stil med: "det här är Christina, en svensk flicka jag bor med. Hon lärde mig att säga 'je t'aime' på svenska. Det heter 'jag älskar dig'."
ALLTSÅ URSÄKTA ALLTSÅ URSÄKTA ALLTSÅ URSÄKTA???
Hans föräldrar ska se det där. Hans föräldrar ska läsa om en flicka som lär honom att säga "jag älskar dig." Hans föräldrar ska se fler bilder på flickan än på deras egna son. Jag vill inte vara den flickan.

paniken

3 kommentarer:

  1. oh gosh. that's creepy! helt ärligt christina, jag kan skrämma iväg honom när jag kommer ner. det där är ju långt ifrån okej. får lite hugo-vibbar av nån aledningen. vet inte varför. liknar han hugo eller?

    SvaraRadera
  2. men killen, jag vill bara slå honom och skrika CHILLA så att hans öra ramlar av ^^

    SvaraRadera