10.01.2009

Jag är så jävla äcklig.
Jag, Madhia, Claire, Alli och en kille som heter Cameron skulle gå på bio och se Fame. Men eftersom Alison jättegärna ville se den och vi andra var lite anti henne, så ba, "neeej vi ska gå ut och supa istället!!" så vi gick ut allihopa och satt på en pub och sen gick Cameron och Alison hem och vi andra tre gick till Dirty Martini. Det var okej, alltså han svenska bartendern var lika söt och så men det var mycket mer folk nu och M ville stöta på honom och vi delade på TRE flaskor vin och vi hade liksom druckit typ 4 drinkar var redan innan vi kom dit. Så ja vi kom precis hem och jag och C är på normala speaking terms men M är typ sur på mig och JAG är liiite irriterad på henne för hon behandlar mig som ett litet barn som inte kan engelska och jag ba POINTED THAT OUT TO HER och hon typ, "hhahah, look how cute the foreign kid is" och jag ba gööööhhhh. Men ja det är nog över imorgon hoppas jag men ja. Hon är lite sur på mig I can tell.
Hahaha jag upptäckte precis att jag har en heeeel flaska vin i min väska -- WTF??? Jag har typ STULIT den????
IIIInte okej. Fast nu när jag tänker efter så tror jag att vi betalade för den, bara att jag kräktes typ så vi kunde inte dricka hela (haha så fräääscht) och vi ska typ drickaren imorgon! Och Claire ska komma över och göra cheese toasts med mig, utan Madhia?? Jag som trodde att jag inte kunde göra nånting utan henne!! Haha jag är faktiskt liiite irriterad på henne, för HON är sur på MIG för att JAG blir sur på HENNE för att hon ba, "oh she's foreign, she doesn't understand" och okej VISST vissa saker går över min skalle men jag fattar en heeel del och det hurtar. Men AJA vem bryyyr sig!? Svenska killen, som JAG inte längre vill ha eftersom jag just nu bara vill ha V, och M däremot är ute efter, ba, "heeeej" *vinkar till mig* hahaha, åååh livet leker, M blev sååå avundsjuk. Förlåt men hon ba, "åååh alla killar är efter mig" och jag ba jahaaa ja. Men inte den här, den som du verkligen vill ha!! *evil grin* Inte för att JAG vill ha honom. Haha fan vad det låter som om jag har typ kåtslag, men åh, V. Han är rätt okej-looking, han. Gah gah gah. Linnea bokade du biljetterna?? Jag måste veta! Klockan är typ 4 hos er nu? :( Jag saknar er, ni skulle inte mobba mig för att jag blev full. Eller tja C gjorde inte det men M gjorde det, idag såg jag en sida av henne jag inte sett förut. Kommer bli kul att träffa HENNE imorgon, haha. Ajaaa whatever!!
Jag är så sjukt full så jag ska bara sova nu. Önskar liiite att V var där, men samtidigt vet jag vad han vill och vad vi båda vill är två skiljda saker och jag måste bara inse det så blir livet lite bättre. Det säger M i alla fall.
Hahah sååå osammanhängande. Imorgon har jag mina två sista lektioner för veckan, sen ska jag gå hem och SOVA! Hörs då, lovers! Mwa mwa mwa -- nancy boy <3

1 kommentar:

  1. JAG HAR BOKAT BEJBÄ!!! ÅÅÅÅÅÅÅH PEPPENNNNNNNN!

    SvaraRadera