11.09.2009

Nu är lady funkstah påväg hem och jag tänkte ge er en liten ri-kapp på vad vi har hunnit med här i Lundun, under de fem förgyllda dagar hon var hos mig (haha schemta).
Vi har feztat i ett stall några gånger, hustlat mest hela tiden, kommit hem klockan nio på morgonen, gått på museum och kollat på mumier och krossade skallar och torkade apfiskar, firat en flatmates 20-årsdag (på ett lite sorgligt sätt), fyllekissat i mörka gränder i Camden, hängt i slummiga förorter, lurat till oss gratis taxifärder, hängt med knarklangare, varit så snögga att vi fått gå förbi kön till stallklubben (vi ä så koola), hittat Pete Dohertys lillebror, förälskat oss i WKD, blivit kallade för skanks av bästisen till en av mina flatmates, sett och umgåtts en hel kväll med världens hårigaste butt cleavage, hängt i en gammal viktoriansk lägga en hel kväll/morgon med en massa brittiska pojkar som använde typ en kvart till att diskutera ämnet te, fått svininfluensan, osv osv.
Själv har jag gjort många kneppah saker, som: hånglat sönder ett ginger kid, kommit på att said ginger kid är LÄSKIGT lik ett annat brittiskt ginger kid, gått barfota i typ timmar genom Lundunnatten för att mina skor gjorde ont, blivit bestulen på skorna jag hade på mig, fått låna ginger kids alldeles för stora men varma och schöna sneakers i flera timmar medan han gick barfota bredvid mig så länge att hans strumpor fick hål, haft STOR ångestanledning till att be Lajnili om ursäkt i resten av mitt liv (förlåt!!!), blivit halvstalkad av en kille som ser ut som "oooh! football friend!"-killen i Inbetweeners, varit i närheten av olagligheter, satt en vägkon över mitt huvud, och lite sånt va likssooommm.
Lajni själv har nog möcket att brätta men några hajlajts från hennes världsförändrande vistelse (men skoja) involverar att hon hittat en brunlockad Oxfordpojke, blivit stalkad av en Robert Smith-lookie (som visste vem Ebbot var och sa: "Mariaturgehtt" hela tiden), lärt sig att ignorera att bilar som kör i typ 80 kommer emot henne och ba walked into traffikk da london wäj, varit sjukt förståeligt panikig när en fransman HOPPADE emot henne och landade typ PÅ henne när hon satt på hans säng, knarkat Primark, tänt eld på sig själv åsåvidarä.

4 kommentarer:

 1. i can't believe you made out with josh, again!

  SvaraRadera
 2. åååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhh låter som den underbaraste resan nånsin!!!!! vill oxåååååååååååååååååååååååååååååååå *fjortizzz*

  SvaraRadera
 3. hahahahahaha! ÅÅÅH BÄSTA RECAPEN! alltså jag gråter mensblod (hahaha så jävla euw!!) för att jag är hemma i kisslandet igen. SAKNAR ALLT <3<3<3

  SvaraRadera
 4. och allt är glömt och förlåtet!!! du köpte ju en ginger bread latte till mig! :D

  SvaraRadera