1.11.2010

aaah men jag publicerar mitt utekvällsinlägg ändå. trots bittra protester. men sen LÄGGS HIGHFIVE PÅ IS VA.

Har haft en så efterblivet bra kväll alltså.
Vaknade i Madhias säng av att hon ba: "Christina, do you know what?"
"What?"
"You're a fanny."
Hahaha så himmmmla fint eller! Hahaha jag dör verkligen av det uttrycket.

Anywhooo så var jag på FYRA ställen den kvällen, kalas! Haha ellerrrr inte. Vi skulle ju till Madhias pub men det blev inte av, det är ju SNÖKAOS här nu så tågen gick inte eller var typ 5 timmar försenade. Så vi stannade in da nejbahooood, gick på: The Duke (stället med en tavla med pussmunnar över The Duke you know?), Fire Station, Dirty Martini och Road House. Fett jävla värt. Hände inte så mycket på de första två ställena, men på Dirty Martini då jevvvlar!

Haha hade pratat med bartendernnnn på fejsan precis innan vi gick (det var SJUKT pinsamt. Var inloggad på Madhias användare, hon låtsades vara mig och tyckte hon var assmart. Efter ett tag så sa jag: "um, Madhia? Why am I speaking to him in English?" hahhah, faaaaiilllllen eller!? Men det värsta var. Att. Madhia, som låtsades vara jag, stötte på honom. Och han låtsades vara snäll och blablabla, sen när vi slutat prata så ser vi att ungefär TVÅ MINUTER efter vår chatt så har han gått från "single" till "in a relationship". Hahahaha ALLTSÅ JAG DÖR ELLER.) aaaah jallafall, han bad oss hälsa till folket han kände där så vi gick dit ändå. (fast vi hälsade inte iofs, efter hans fuldiss! haha) Och ja. På hela kvällen drack jag: tre mojitos, två chokladmartinis (nya grejen! serri. typ baileys fast gott *bra analytiker*), och tror tre glas champägne. Haha sen när dricker jag champagne? Svar: när det är gratis! which it was alltså för er mer challenged därute *lika vänlig som en SS-soldat i ett koncentrationscamp* *ungefär lika PK som en också*

Aaa men så vi fick gratis champagne av ett gäng fransmän (HALLÅ AAAAH ELLER! Mike har lyssnat på TVÅ okej låtar i rad nu precis!! Harder, Better, Faster, Stronger och Mr. Brightside, så inte precis musikaliska underverk men vad kan man förvänta sig. JAG BLEV GLAD I ALLA FALL! Aaah skulle bara inflika det eftersom det hände precis nu, så bloggar i REALTID liksom! I am the futureeeee) och ja, grejen. Den var att vi inte ens pratat med dessa fransmän, de bara stirrade över på oss hela tin och skickade över massa champagne så fort det tog slut. (alltså man bangar ju inte?) Så efter tredje rundan kände jag att det var dags att tacka, så jag vinglade fram till deras bord, lutade mig tillförfriskat in och sa: "Hiii, I just wanted to say thank you for the champagne! And if you want to join us, then you're more than welcome to." och de ba: ".....okej."
Haha alltså wtf.

Jag gick modstulet tillbaka och Madhia satt och fnittrade. Grejen var ju att de satt i ett gäng, med två väldigt blonderade brittiska historier. Och tjejerna hade tydligen stirrat på mig som om jag var en fläck mögel på en Harrodslimpa. Haha jag oooorkar inte!! inte som om jag ens stött på killarna (för de var roadkill) men får man gratis dricka så kan man väl åtminstone TACKA? haha. Så ja, där blev jag dissad ja. Jag har fått KLAGOMÅL från en ANONYM källa om att jag skriver för mycket om alla ragg jag får... så förlåt för det, och där har ni en historia om hur jag gjorde bort mig kapitalt. (men jag kan faktiskt inte rå för att det där var den andra dissen jag fått på hela vistelsen här...haha. DON'T HATE ME CUZ AM BJOTIFUL eller nåt. Serri! Jag tänker inte börja HITTA PÅ att jag blir dissad bara för att det sticker i ögonen på VISSA läsare/sk. "vänner" att jag får ragg ibland...)
Aa. Förlåt för ilskan. den är väldigt koncentrerat riktat till en specifik varelse, och det är antagligen inte du så orooooa dig int.
jallafall.

Efter deeet så började fransmännen sitt frontin'! Haha så himla bäst. De började fronta med ett gäng britter, som ba: "?" sen blev de utkastade, gott liv. Mer lebensraum åt oss!! (haha okej vet verkligen inte varför jag gör så många nattsi-skämt idag... ej okej varelse.)
Skämt åsido *allvarligt raka läppar* så kom de frontade britterna upp till oss sen. eller Madhia skulle beställa drinkar till oss och då började hon prata med dem (för sånt kan man typ göra om man är britt!) och så fick jag sitta och vänta i eeeevigheter. Plötsligt kom en ur deras gäng upp till mig och ba: "I hear you're from Istanbul... tell me all about it!" och jag ba WHAT. THE. FUCK. men go' som jag är så spelade jag med, och ja han såg ut som ooh!-footballfriend-killen ur inbetweeners (aka BUS WANKERS!-snubben) och jag fattar inte dealen!? TVÅ killar som stött på mig har sett ut så nu. vadihelvete punkt com.
Jaaa han sa att mina skor var snygga, och helt plötsligt har han dem på sig. Medan han vinglar bort till sina vänner i baren i mina 10 centimetersklackar så börjar jag fundera på vad det är för liv jag har egentligen.

Aja, sen kommer Madhia och bus-wankers-killen + hans två vänner tillbaka till mig, och bus wanker-killen börjar stöta. Jag bara orkar inte, viskar till Madhia att: "if I say we should go to the ladies room, that means grab your things and let's GO!" haha, dramatiken. Meeen ja sen går killen på the bathroom, och den av hans kompisar som, upp till nu har suttit och typ sms:at medan de andra två pratade med oss, tar hans plats och nonchalant ba: "I thought I should save you." och jag svarade: "Thanks, I needed saving."
Som sagt är jag en ytterst medmänsklig varelse osv.

Aja, han var fett söt må I say, men blev inte så mycket mer än en hejdåkyss och så var han borta. Ungefär då började jag inse att Madhia hatade killen hon satt med, alltså hon har precis varit med om en ashemsk upplevelse med sitt äckliga ex och så satt den där mannen (som var typ 50 eller nåt) och FÖRSVARADE honom. Som om vad han gjorde var okej.

Så då sa jag åt honom att han inte visste nånting så back the hell off (märks det att jag var full? heheheheheh) och så drog vi till Roadhouse (det liggerrr 20 sekunder från Dirty, haha). Först och främst: Covent Garden är gammalt som fan och det betyder att hela jävla stället är belagt med kullersten. Stora, assymetriska historier dessutom. Och för det andra så snöade det. Och för det tredje hade vi högklackat.

Vi kommer fram till bouncern som ba, "Excuse me ladies. I don't think you're getting in." och jag ville fan dansa + att jag blev sur, det är ju EN sak att inte bli insläppt om man är för full men vi var bara lite salongs! Så jag drog på min charmiga, men iskallt logiska (haha iskall) front och förklarade fint varför vi hade "wobbled". Inte för att vi var fulla, utan för att stan var gammal va! och vi fick faktiskt komma in då. Lite score. Men sen fick vi betala 14 pund för att komma in, lite mindre score då.

Märker hur himla långt det här inlägget blir, men det kan ju vara mitt sista! Pga jag har en elak vän som hatar mig och att jag inte klarar av haterz. Så se det som en avskedspressie, liksom.

Anywhooo så händer detta:
Blev stött på av en chav. Han såg ut som killen som dör i första avsnittet av Misfits! (ni kommer förstå den liknelsen om typ ett år när typ SVT visat det *snäll*) Alltså han var så HIMLA udda. Hans öppningsfras var liksom: "Haha, you guys are such weirdos!" (med värsta chav-accenten, så mera "Huh huh, yous lots is SACH weed-åss!!") Jag ba ehh? Okej visst. Konversationen gick så här:
Chav: "You lots is weird!"
Jag: "Hehe, why are we weird?"
"Yous just weird!"
"Haha but how come?"
"You weird!"
"But what makes you say that?"
"Yo weird yous two!"
"Haha ok. You're quite weird yourself."
Haha och det är nu hans ansikte ba FREEZE och han tittar på mig och ba WOT DID YOU SAY?
haha jag ba EHH YOU'RE WEIRD?
"I'm no' flippen weird!!"
och jag orkar inte bry mig, så jag försöker avsluta genom att vända mig mot Madhia istället så jag har ryggen mot chavven. Så helt plötsligt är det nån som PUTTAR mig. Haha, jag vänder mig om och ba: va? och så blir jag puttad IGEN. Madhia ba, "Excuse me, can you not see she's not interested? Please leave." men han ba: "No. No." och står kvar fett länge medan vi iggar honom. Sen säger han: "My friend over there in the checkered shirt! He loves you" till mig och jag orkar inte så jag ba "jaha. I love him too" SOM ETT SKÄMT. Men han fattar typ inte och börjar bli riktigt aggressiv. Han vill att jag ska gå fram till hans vän men jag vill inte, chavven säger typ MEN JO och börjar dra i mig, increasingly hårt. Jag får verkligen panik, och alltså är det MENINGEN att vi ska typ, till slut inse hur fricking underbara dessa män är eller? Ska vi ba, "alltså jag gillade honom inte först när han kallade mig weirdo, men sen när han puttade mig började jag känna nåt och när han väl drog mig i armen så var det kärlek direkt!"? Spastic, som man säger där jag kommer ifrån.
Löste sig i alla fall, Madhia gick fram till honom och sa åt honom att gå hem och lära sig ta ett nederlag, haha.

Vi tog en taxi hem för vi orkade varken a) gå i 20 min eller b) vänta i 10 på bussen. Och så var de pengarna börta. Varje gång vi går över bron på natten brukar Madhia sjunga. Trots att vi åkte den här gången så var denna kväll inget undantag. Man kan väl säga att chauffören inte var överdrivet lycklig över att ha oss två tondövt skrika Moon River i baksätet, over and over and over.

mmmm SATTE. Vad mer? jo! (listformat för att jag vill göra slut på ert lidande så fort jag bara kan, är jag inte en härlig mänska så säg!)
- Madhia fick mellannamns-envy när hon fick reda på att jag har ett. Så nu är hennes fejsbooknamn Madhia Fabulous Hussain.
- Sooz berättade för mig om deras utekväll. Hon hade haft så trevläns att hon hade pekat på bordet och frågat sitt ragg: "Are you gonna drink that cider, or am I?"
Och bordet var tomt.
- Sooz skulle bokstavera Madhias namn åt en kille som ville ha hennes fejsbook. Så hon sa: "M-A-D-H-I-A. Hussain, as in Saddam." hahahaha jag dör. Vi ville att hon skulle heta As In Saddam i mellannamn på fejsbook. Det gick inte hem väl om man säger.
- Madhia sa: "Did you know if you type 'God' into facebook, Claire comes up?" (hon heter Godwin i efternamn) och jag svarade: "And you come up if you type in 'Mad'."

5 kommentarer:

 1. haha asså jag dööööööööööööööööör! bästa inlägget eeeeevaaaaaaah!!! vad är dealen med att inte blogga här mer va?? SNICKSNACK! (buhu) vem fan har sagt åt dig att sluta? och VARFÖR ska du lyssna på en sån low-lifed looser? kan inte tolerera detta, därför tvingar jag dig härmed att fortsätta. PUNKT SLUT. (aaaaaah asså londonpeppen)! PUSS

  SvaraRadera
 2. men herregud vad läskigt med den där otroligt äckliga chaven. palla bli utsatt för sånt skit. blir arg!

  lovebilo.

  SvaraRadera
 3. NEEEEEEEEEJ jag dör du får inte lägga ner för du är typ räddar min dag. mina dagar. alltid. jag vägrar. ifall du slutar ska jag börja skicka hatmail till din facebook istället. välj. en hatkommenterar från konstig anonym eller terror på facebook i all evighet från inte lika anonym jag. VÄLJ SÄGER JAG.

  SvaraRadera
 4. hahahahaha ååå jag dör, det här var verkligen underhållande! snacka om sorglig kille där på slutet, inte förstå att han är dissad. och du får verkligen inte sluta blogga! skit i vad "din elaka vän" säger, din blogg är ju bäst!

  SvaraRadera
 5. DU SKA INTE SLUTA BLOGGA HÄR!!!!!! NU BLIR JAG ARG!!! :( du skriver bäst och är bäst! ska cutta personen som får dig att tro annat!

  SvaraRadera