1.03.2010

Hörrrrrrniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii *gnälligt barn*

Ensamheten tar kål på mig! Haha men på riktigt, är typ sjukt deprimerad nu när jag inte har er söta barn i min närhet! SÅ DÅ TYCKER JAG. Att folk ska åka hit! Jaaaaaa, gud vad kul! Vilken tur då att ryanair har extrapriser nu! Gött, tänker ni. Ja, gött är vad det är. 289 kronor tur och retur, det är inte fy skam det!!
Man måste flyga ut tidigast den 7 januari, hem senast den 25 mars, och inte mellan 12-22 februari. Men annars! VAD VÄNTAR NI PÅ?? Boka!

Haha okej, jag inser att det inte kommer att ske. Men tänkte att om jag skriver varje gång ryanair har reapriser så kanske ni blir trötta på tjatet till slut och tar er hit! *snäll vän*

Förresten så måste man boka senast imorgon. Menne, do it! Planera efteråt. Handla först, tänk sen! Det är ju alltid kul att vara impulsiv, live on the eeeeedgeeeee. Man lever ju bara en gång. BOOK IT!

2 kommentarer:

  1. men du, skitbra idé egentligen. för nu har jag lite svårt att åka iväg eftersom jag inte vet när min kurs börjar på SU och allt, men säg till nästa gång du vet att dom har extrapriser så åker jag gärna. satt nyss och försökte övertala mamma om några dagar i London, hon var inte helt emot det, haha. För som du märkte av mitt blogginlägg, jag kommer gå in i en djup depression om jag inte får träffa dig förrän i arvika liksom. det vill vi ju inte! eller? aja, men iaf så har jag kollat över min ekonomi och om jag inte åker iväg för att plugga i höst, utan istället är au pair så har jag ju sparade pengar som jag kan använda till att åka och hälsa på dig. sjukt nice, eller hur?!!

    SvaraRadera
  2. du, det ligger något i det du säger! men isåfall åker jag gärna i typ mars så det är lite varmt där, eller vad tycker du? var det inte då du inte hade så mycket i skolan? måste givetvis kolla med mitt schema för i vår men det borde inte vara några problem. kan ju plugga hos dig också... eller nej det skulle aldrig hända ifs men ändå ^^

    SvaraRadera