11.17.2010

obehagligtttt

alltså AUGHIJRNGKJRBNGOEFKLDM allting är asjobbigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
jag har ett prov imorgon. i vanlig ordning så är jag cirka 0 procent förberedd. tex har jag 150 sidor kvar att läsa i jane eyre, som jag hade tänkt skriva en assmart analys ur feministisk synpunkt på imorgon. eeeh. går väl "sådär", man ba "...för det är ju inte som om 3258948 andra redan tagit den approachen på den... " och "för charlotte brontë var ju inte en typ PIONJÄR vad gäller feministiska åsikter" ett cettera ett cettera.

och alltså seriöst PANNEN FROM HELL på mina rent ut sagt FITTIGA (alltså #förlåtmamma) flat mates. smärta blod ont skrik döden helvete ungefär. de är EFTERBLIVNA. alltså och det är så jävla PROVOCERANDE. de kommer hem klockan tre på natten och SKRIKER. ba rätt ut, inga ord eller så, utan ba lide vråli så där mitt på natta. man ba #%¤%¤&/#""/&!!.

sen blev jag dessutom galen kvällen härom. visste att min asbra flatmate yan inte var hemma, så när de två pyscho bitchesena som jag då bor med hade gått och lagt sig, väntade jag en timme. sen gick jag lugnt ut i korridoren. ställde mig mellan deras två dörrar. andades ett djupt andetag. tog sats i diafragman. och levererade dödsskriket mega ultra 3000.

sa ju att jag blivit galen. men ORKAR FAN INTE MER.

ååååååååååååh så JÄV-la jobbigt att va jobbig svennemes som ba "...fast de kanske bara har lite ont i magen" och sen ba inte gör nåt, typ *lider i tystnad* alltså åååååååååååh KAN JAG BARA TA OCH KONFRONTERA DEM CRAZY BITCHEZ ELLER.

4 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHA asså jag döööööör! så jävla RÄTT!!! nej men asså på rille, du borde typ ringa någon i huset och "anmäla" them crazy bitches, det är ju inte första gången de beter sig helt cepe liksom. LYCKA TILL PÅ PROVET IDAG! pussen

  SvaraRadera
 2. haha åh, tack!! :D haha jag veeet. funderar på att säga till i receptionen typ... men haha, gud, jag är så himla cepe. blev typ sjukt aggro för att de alltid lämnar asäckliga, dyblöta trosor (ALLTSÅ TROSOR!!!) i duschen. så jag typ hällde ut hälften av deras original source. ALLTSÅ SKÄMS JU FÖR FAN. *anmäler mig själv till Arga Grannar* ;(

  SvaraRadera
 3. haha menade GRANNFEJDEN *fail*

  SvaraRadera
 4. HAHAHAHA PÅ RILLE???? asså gömman hajv fajv på den.

  ps. hahaha "arga grannar" JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR ds

  SvaraRadera