11.08.2010

simples


alltså heeeej världeeen! ;))) här ligger jag och ser nyfödd ut.
ameh i lördags dåååå. jag och majken drog på guy fawkes-firande (lanäh ba banga, blev så här arg!! :@:@:@ väditt arg allt så.), vi drog till roundwood park, i greater london så att säga. det var asfint där!! alltså ska snart langa några pictjahs, hav tålamod. ;D men ja, asfint!! och jag fick prova på ett sånt där äpple på pinne också, åååh det var det visuellt äckligaste samt det mest smaklökskittlande goda jag någonsin förtärt! så JÄVLA gott!
seeen drog majken hem, jag bytte kläder lite snabbttt och så drog jag och linnet (hehehehhehehehehhehehehehe skoja bara gumman! ;)))) men visst va de rolitt? ;D) till 93 feet east, där min pinsamma exchef hade klubbi. men det var "safe" ändå som man säger här ;))) och hon var ändå inte där när vi kom, så då kunde man ha kul!! hehehehe. har jättefina filmer från hemvägen igår, dem får ni också se snart! ni ba YESSSSSSS!!! *glädjedans* jag ba veeeet, it's THAT good!
aah hahaha, det bästa på hela kvällen kan man argumentera var på bussen hem sen, när vi stod bredvid en tjej med världens finaste tote bag. jag ba "linnea...står...står det inte...? det står väl inte...?" och hon ba "AAAAH! JO DET GÖR DET!" (vi pratar så här på ricke, lovar) och ja vi blev helt eld å låger. men planerade att inte berätta vad det faktiskt stod på påssen, tänkte att jag skulle lämna er med den cockteasen ;))))) är man jobbig eller är man! ;D

2 kommentarer:

  1. haha men vafaaaan, berätttta! :D annars... *hemsöker dig i drömmarna*

    SvaraRadera
  2. HAHAHAHAHA!!!! asså jag hade heeeeeeeeelt glömt bort det där med väskan!!!!! och vilka filmer??? asså orka att jag var precis lagom full men ändå inte minns ett skit? måste komma över och kolla bilderna typ NU!!!

    SvaraRadera