2.16.2012

i'm just trying to stop being fat and things


mår så himla skit hela tiden. vill inte prata med nån / träffa nån / gå till skolan. mår så jävla dåligt av den här staden nu jahaaaa men det gör ändå ALLA christina ALLA mår dåligt nån gång sluta tro att du e nåt du med din jävla depression. har stött på denna reaktion sååååååååååååååååååååå många ggr. säg nåt nytt istället. säg nåt som gör ont istället.
får även dåligt samvete för att jag mår dåligt. för att jag har det bra men ändå inte MÅR bra. och jag bryyyyyyr mig för mycket om vad folk tycker, va fan ska jag bry mig om vad folk tycker för jävla skit,
blev så jävla arg när nån jävla på mitt födelsedagsfirande ba "jaaahaaaa men svenskar är ändå this svenskar är ändå that" och dissade sverige heeeela tiden helt fucking oprovocerat. alltså ni vet när nån disguisar "personligt påhopp" med "generell observation", i detta fall av mitt hemland men obv riktat till mig kram. KRAM kraaaaam.
alla andra tyckte dock det var "roligt". åååååååååh och blir så jävla trött på vissa britter som hatar mina svenska kompisar för att de är "unga". en kille sa så här till mina svenska kompisar på fest vi var på:
"sluta bete er som småbarn, det kanske ni kan komma undan med i sverige men i england gör vi inte så och ni är i england nu, inte sverige."
JAHAAAA BARA FÖR ATT DU ÄR 34 ÅR MED KULMAGE FLINT FULA SKOR OCH KROSSADE MEDIADRÖMMAR DIN JÄVLA LOSER
.
men ja.
extrema utseendeproblem nu. klarar inte av hur ful jag är. tjock. vill springa tills jag är smal. älskar att springa. "LÖPA" hahahahahahahaha. vill inte äta mat mer men känns så jävla stört att fortsätta ha bulimi när jag har pojkvän. när jag BOR med pojkvän. han berättade först häromdagen att han, första gången jag besökte honom, hörde mig spy. han bodde i elevboende, jag valde toan längst från hans rum och tyckte jag var skittyst. han hörde ändå men "ville inte säga nåt". ville gråta när han berättade. hur fucked up som människa är jag. hur fucked up som människa har jag blivit. är det här den jag är nu? varför är det här den jag är nu.

2 kommentarer:

  1. tycker du borde ändra texten på din header cuz it's really not the case :(

    SvaraRadera
  2. Hallå . jag blir så ledsen av att läsa d här. du måste sluta basha på dig själv. sluta trycka ner dig själv. d räcker m att man e omgiven av idioter ok. man ska rise above that. du är inte tjock, det kan jag säga till dig tretusen gånger i rad men sånt hör man itne jag vet det själv, för jag har oxå ett fuckat förhållande till min kropp. jag har spytt tusen miljarder gånger.
    du skriver att d "känns kotnsigt att fortsätta ha bulimi när jag fått pojkvän" men asså d handlar ju inte om det. visst att bulimi kanske börjar som en utseendefixgrej pga man vill va smal man vill va snygg man vill ha bekräftesle sen så ba OK nu fick jag bekräftelse gu va bra nu borde jag bli frisk???? d e inte så enkelt. d handlar om självkänsla o d e DEN DU själv måste bättra på o d kommer inga kilon i världen, eller inga snubbar i världen helelr för den delen att hjälpa dig med. bara du baby! och starka kvinnor som du ska omge dig med <3 <3 vet inte vad jag ska säga men blir arg när du bashar dig själv!!!!!!!!!! vet hur d e ( på RIKTIGT ALLTSåÅ) och vill ba skicka lite love.... d va ett tag sen du skrev detta nu så d kanke känns liiite lite bättre på gnt sätt, ibland. puss puss puss. <3 <3

    SvaraRadera