4.18.2012

hej alla barn!

ursäkta radiotystnaden, har varit heeeemmaaaa och myzt. men nu fåre va slut på sånt!!! man e tillbaka i london igen, guuuud det är så himla tråkigt här jag dör. jag vill bara andas in den KRISPIGA luften i hässelby, gå på GOA promenader och NJUTA av livet i den ljusa fina dagern medan någon ospecifik söt liten fågel kvittrar i ölandstoken.
ja....
MEN nu får jag istället låtsas urskilja solen ur dieselsmogen, kolla på de äckliga och framförallt GRÅA ekorrarna i vår trädgård som gjort att den röda ekorren i princip är utdöd i england, samt försöka tackla migränen min granne ger mig varannan dag pga högljudd. SAMT att denna granne "anmält" oss till vår landlord för att VI "är högludda" (!!!!).
AJA life goes on =))))))))))))

3 kommentarer:

 1. Åh grannar som klagar... vi fick ju våra på oss efter vår inflyttningsfest (som kanske spårade lite men det var bara en gång liksom). Nu kör dom "ensamhetsövning" med sin nya hund, vilket betyder att dom i flera veckor lämnat den ensam i FLERA fucking timmar, varpå den ylar och skäller som bara den. Riktiga vargyl får den till också. Blir galen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. men guuuuuud HUR kan de göra så!? hur kan man koncentrera sig?? stackars er :C min granne spelar musik med världens starkaste bas, uppskruvad på max. när jag bett henne sänka BASEN, dvs inte LJUDET, för att jag får migrän av det, så säger hon: "du ljuger, du kan inte ha huvudvärk" SOM HON KALLAR DET, "du lyssnar ju på hög musik själv!!!" förklarat huuuuuundra gånger att det är basljuden som ger mig extremhuvudvärk, ljuskänslighet OCH KRÄKNINGAR, hon ba "det tror jag inte på, du har ingen sjukdom". åååh hoppas hon flyttar :C

   Radera
  2. Men vilken idiot?? Alltså dryga grannar är ju det värsta som finns, och sådär kan man ju verkligen inte hålla på. Jag blir ju mest irriterad på hunden, men om jag hade fått migrän av det också - då är det ju fan riktigt illa! ska hålla tummarna för att hon flyttar!

   (har ny blogg btw, spotlife var riktigt b och efter en nyinstallation av något dom skulle göra kommer jag inte åt min blogg där, haha)

   Radera