4.21.2012

jag & grupphen

jaha. jag sitter typ och GRÅTER för att det här grupparbetet är så hemskt. ja vi ska ha presentation tillsammans så allt ska hänga ihop och gå TRÅD I TRÅD och ha smootha övergångar och vi ska ha en powerpoint med 2 sidor var och så ska vi ge ut ett häfte med "viktig information" om vårt ämne.

ja det låter ju bra.

MEN SÅ HAR MIN JÄVLA GRUPP INTE PLANERAT ETT SKIT. eller inte vad jag vet i alla fall. första gången vi skulle ha "zammankomst" så kom INGEN dit. förutom jag........... var så jävla sur för skulle hämta min lillebror på flygplatsen efteråt, hade egentligen inte tid att träffa dem innan BUT I DID IT FOR THE TEAM och så ställde ALLA FEM in!!!!! sur man va. skickade "moget" och sammanbitet sms till samtliga medlemmar. smil.

ja men andra gången vi skulle ses så kom i alla fall 4 av 6 medlemmar. alla tjejerna kram :) killarna var väl hemma och runkade eller nåt. aja vi bestämde i alla fall vilka 6 teman som var starkast i boken + dess filmatisering vi ska prata om, sen delade vi ut varje tema till varje gruppmedlem. så bestämde vi lite struktur osv. sen gick vi hem och drack oboy och åt polarmackor.

tredje mötet vi skulle ha kunde jag inte gå på, då fyllde min pv år och jag hade "planerat en heldag" om man säg. det sa jag I GOD TID mvh präktig. de sågs ändå, det är väl okej, de måste ju planera liksom. jaha så säger jag till I ÄNNU GODARE TID, mvh ännu präktigare, att jag ska till sverige över påsk. ja det är okej, vi kan ses när du är tillbaka, svarar de glatt.

men bland alla glad påsk-sms i inkorgen på påskafton, VAD HITTAR JAG INTE om inte ett sms från grupphen där det står: "kan någon ses imorgon? vi tänkte diskutera presentationen. kram."

MEN VADÅ KRAM? kan du vara själv.

ja sen efter det har det inte varit några fler möten. OCH VI HAR PREZ I ÖVERMORGON!!! Visst om jag skulle ha en presentation SJÄLV på måndag, alltså, då skulle jag typ skriva den på tuben påväg till skolan på måndagmorgon? MEN NU ÄR VI EN GRUPP OCH DÅ MÅSTE VI FUNGERA SOM EN GRUPP OCH DÅ FUNKAR INTE DET HÄR BETEENDET!!!

Åååååh såååå himla. mörker. död. kallvatten. iglar. kjell bergkvist.

har mejlat och smsat men iiingen svarar. JAG MÅSTE JU VETA HUR DE HAR STRUKTURERAT SINA HANDOUTS. mitt måste ju se likadant ut??? får panik, kan inte arbeta om de inte svarar, men det har gått TVÅ DAGAR och ingen har hört av sig.

DETTA ÄR 30% AV MITT SLUTBETYG jag vill döööööööööööö

varför ska jag behöva faila när andra får göra korrekta powerpoints?

2 kommentarer:

  1. Stackare, har du fortfarande inte fått tag på dem? ;( jag vet att du kommer göra bra ifrån dig ändå. läraren lär se vem slm lagt ner tid på det.

    Haha kjelle <3

    SvaraRadera
  2. Åh herregud vad irriterande. Alltså grupparbeten kan verkligen skapa riktiga problem. Har precis avslutat en kurs om grupp-psykologi och sånt här är riktigt intressant egentligen. Vi kör ju grupparbeten hela tiden för att det är så vi personalvetare kommer arbeta i framtiden, men ibland vill man bara lägga sig raklång på golvet och skrika rätt ut för att folk är så dumma i huvudet. Hoppas verkligen att det går bra för dig med redovisningen. Du är duktig och kommer klara det jättebra! Kramar till dig<3

    SvaraRadera