5.11.2012

dör.

Photobucket

så här ser mitt fönster ut dör fortfarande över att jag får bo så här fint!!

dör också över andra saker främst över att jag har 3 inlämningar i början av nästa vecka och har börjat på 0 av dem. ler. dör också över hur dum jag är hur dålig jag är på att socialisera / hålla kontakten med kömpisar osv. förstår inte varför jag alltid ska ha så jävla låg självkänsla och tro att alla som känner mig tycker jag är jobbig / förtjänar bättre osv. håller alltid på så här. blir aldrig bättre. tror alltid att det ska bli bättre "så fort jag blivit snyggare/coolare". fattar inte vad jag håller på med. jag är 22 liksom, inte 14. när man är vuxen behöver man inte må dåligt av att ha kompisar längre. att känna att man "behöver leverera" haha alltså ja men? vad är det. VAD är det. varför. VARFÖR. åh gud mår så dåligt är så tjock nu. ångesten över att komma tillbaka till sverige i sommar o så va man tjock :p:P:P:P:p:P:pp min pappas flickvän gav mig bantningsråd när jag var hemma. bad ej om det men fick det ändå. take a hint. bli smal. bli fiiiiiin.

ibland önskar jag bara att jag fortfarande orkade ha ätstörningar. jag kollar tillbaka på diverse hemliga sajter där jag fortfarande har kvar allt jag gjorde, allt jag tänkte, allt jag var. jag var så duktig. jag tränade flera timmar per dag. jag kräktes allt jag åt. jag drack enbart vatten och åt noll mat på åtta dagar. ÅTTA DAGAR. älskar mig själv så som jag var då. jag vill bara bli henne igen.

MEN SÅ BLIR JAG SÅ LEDSEN ÖVER att jag tänker så här. varför tänker jag så här. så jävla fet ÄR jag inte ens. det är kanske inte ens det som är problemet. längre. men jag väljer bort att göra så JÄVLA mycket kul / som jag vill göra för att jag tänker att "äh jag kan göra det när jag är smaaaaal istället då kommer jag se mycket bättre ut!!" så tackar jag nej till 100000 miljoner grejer pga ska "vänta" tills jag blir snygg.

och liksom det är så mycket mer som rör sig i min skalle, jag har inte vilja / orka / lust att plugga. vill typ ba "va i london" LIVE A LUNDUN  LIFE jaaaaa men ni fattar. aja. vet inte. så här känns det hela tiden och så här kommer det kanske alltid att kännas. alltid så jävla besviken på "det jag har". eller det jag har orkat kämpa mig till att ha. har liksom, vet inte, en "kul personlighet - men också allvarlig!", lite snygga kläder som skulle se bättre ut på nån smalis, massa olästa böcker, rewliga ÄGODELAR som ändå ingen tar del av pga umgås aldrig med nån kompiz längre sitter ba själv på mitt rum o. sitter. själv.

JA D VA VÄL D. hej. :))

1 kommentar:

  1. Det här var ju tråkigt och läsa och sådär men du är ju jävligt ROLIG i alla fall för din blogg är ju satans KUUUUUl

    SvaraRadera