6.03.2012

torsdag / launch party

Photobucket
sista dan i maj hade vi releasefest för the south bank review. här är james väldigt inne beskrivning, hence händerna haha :) vår lärare clare (mitten av bilden) har varit så himla bra, förstående, stöttande, inspirerande osv. känns så jobbigt att inte ha lektioner med henne längre.
Photobucket
ett band som madhia känner spelade bakgrundsmusik, kewl. lite väl deppigt/indie kanske men men.
Photobucket
elliot, som har bästa efternamnet i världen, introducerade vårt projekt. jag tog flera bilder men hade lillkameran, så inga andra blev bra :(( men det var kanske 8-10 pers som läste utplockade bitar av deras alster ur tidningen, väldigt bra! har gått med så många talangfulla författare, är glad att jag fått höra och läsa deras verk under 3 års tid. ok snyftfest snart haha.
Photobucket
alla duktiga som läste! madhia, kevin, sara, elliot, reece, raj, tom och justin.
Photobucket
efter gick vi till en pub med alla elever, lärare, föräldrar och kompisar. här hållet elliot spontantal, haha, åh. så himla formellt/brittiskt/knäppt/fint.
Photobucket
när puben stängt och vi fått massa myggbett av att stå ute så länge då gick vi hem till madhia/claire/cameron/hanna. några gick hem och andra nya kom förbi. det var skitmysigt, fast sen så vare nån som inte gillade kanye som jag hade queuat EN låt av, så den skippades och så kom enbart discofunk. det var typ finlandsfärja i hela lägenheten. jag hade precis druckit ett glas rödvin o det blir jag sur av i vanliga fall, det blev ju inte bättre av discofunken kan man ju säga... så då gick vi hem. men ja. kul mesta delen av kvälla!

1 kommentar:

  1. om du gör en bok av din blogg ställer jag lätt upp som finansiör. har läst såhär långt i ca 2 timmar och ba MEN VARFÖR GÖR JAG INTE SÅDÄR MED MITT LIV

    mvh läskig tjei

    SvaraRadera