9.15.2012

#centerpartiet

har material nog for att skriva en bok om saker jag gör istället for att jobba. men istället for den så får ni en lista jag tagit från johanni när hon hade ryggen till. whoops ehehe här kommer den.

Dagens humör: bajsnödig. sitter och håller in en bakiskorv men läste på hanapees att man ska hålla sig for att få upp koncentrationen. så jag lyssnar på master och gör som jag blivit tillsagd. ni vet när man hållit en inne så länge att man börjar få ... kramper? som om man ska föda. "värkarna kommer med bara minuters mellanrum. hon har vidgats 10 cm. hon måste till ett sjukhus NU!"

Dagens planer: min första plan för dagen är alltid: öVERLEV. ehehe. klarar jag det så ska pv ta mig till innerstan här i hans hemstad, vi ska gå på andy warhol-utställning och sen äta lööööönch. chansen för att det blir nandos = hög. sen hem och jobba och sen packa!!! vi flyttar in i nya läggan på måndag! känns så konstigt att det helt plötsligt är dags. men kul!!

Dagens serie: asså vet inte. försöker komma på vad den sista serien jag såg var. försökte häromdan kolla på ett avsnitt new girl, men asså fan näe pallade inte. gud vad trött jag är på att "inspirerande kvinnor" ska va söta, lite klumpiga docktjejer överösta i rosetter och vippkjolar. snaaark. om ryan gosling e mest överskattade skådiskillen så är zoey deschanel hans kvinnliga motsvarighet i hållehwood. ELLER NAE JUSTE kom på!! på klubby igår visade de nån serie typ dawsons creek på alla tvskärmar?? högst oklar klubby.

Dagens planering: eh fattar inte va skillnaden mellan dagens planer o dagens planering e =) meeen jaha jag ska planera vad jag ska ta med mig till lundun. inträssannt =-) tror min fågelbur blir kvar i killens familjs garage :(( den obeskrivliga sorgen en känner inför detta.

Dagens önskan: att ha en sån där väska som hermione har så jag kan få med mig ALLT till london =))))))

Dagens nedräkning: på måndag slutar jag vara arbetslös i norra england! och blir arbetslös i södra england istället =))))))))

3 kommentarer:

  1. Dagens planer är ju hur dagen ser ut, planering kan ju vara planering för kommande saker... :P MVH tjej som uppenbarligen var lite trött när hon fyllde i listan och inte tänkte på detta själv

    SvaraRadera