11.10.2012

2nd hand å sjukmat

Photobucket
i torsdags innan jobby skulle jag fixa national insurance number i camden. hade tid innan min intervju så passade på att rota i de UTOMORDENTLIGA secondhandbutikerna mellan camden/mornington crescent!
Photobucket
haha ja herregud minen. dör. ville även dö av priset på denna. 150kr. men den var för perfekt och efter att dreglat i en halvtimme inne på traid så köpte jag den ändå. den är liksom HELT. PERFEKT cheerleader/pastell/90-talsbarndom. märkte när jag kom hem att priset var såpass galaktiskt pga är matthew williamson. d va näääjzz d.
Photobucket
undrar om det är några modellagenturer out dere som riktar in sig på unika looks..? funderar i så fall på att anmäla mig själv + mina otroliga dubbelkinder... här står i varje fall dem och jag i en fantastisk barn-adidas tröja som kostade TIO KRONOR!! jaa det är ju fan nästan loppis-på-landet-pris och den är liksom köpt på en huvudgata i en huvudstad det tycker jag är så JÄVLA billigt o otippat att så billiga priser ens finns på ett "trendigt" ställe som camden liksom halleluja. det är help for romania som jag tipsat om förut och det är så himla himla billigt där. finns mycket skit + lokalen känns ganska smutsig men man kan hitta asbra guldkorn!! värt ett besök osv.
Photobucket
är fortfarande sinnessjukt... sjuk... så ligger hemma och äter chokladphiladelphia. asså guuud vad jag älskar den ja. äter MED SKED direkt ur paketet :)) mvh fräsch.
Photobucket
tycker oerhört synd om mig själv som äääär sååå sjuuuhuhuhuuuk (osv osv) att jag "belönar" mig med göttiga grejer. orkar inte laga mat heller. så dessa yogurtar e manna från himmelen osv. ENORMT goda, eller ja, krusbärsyogurten va inge speciell men asså GREKISK. YOGURT. MED. KOKOS. i think i died in an accident cuz this must be heaven
Photobucket
så har jag massa bananbröd i kylen + frysen som jag bakat efter nå nyttigt-bröd-recept tagit från min favoritkock google. SÅ JÄVLA GOTT. äter det som godis... heheheheh. wää igår var jag för övrigt och sa upp mig och ikväll ska jag dra till mitt nya jobb. som är så enormt mycket roligare än pret... herregud ville ca ta livet av mig efter några veckor där liksom. nu ere bättre :))) så har jag fått fast anställning på sajten jag praktikerade hos förut också! en dag i veckan jobbar jag där. d går bra nu osv osv osv

7 kommentarer:

 1. älskar adidaströjan!! och grattis till fast anställning osv!

  SvaraRadera
 2. jaa chokladphiladelphia! käkade den hela sommaren i oslo och nu har den även kommit hit till sverige. prisa matindustrin.

  SvaraRadera
 3. Grattis till nya jobbet!!!! <3 Gud vad roligt :) Och den där philadelphian alltså... vill så gärna smaka! Sett massa reklam för den ny så man kanske borde slå till...yummie!

  Och avslutningsvis; TACK tack tack för ditt grattis-kort! Kom fram idag och jag blev väldigt glad! :)

  SvaraRadera
 4. Haha alltså fan, jag måste bara lämna en kommentar och säga hur sjukt rolig, genuin och kickass awesome du är! Tittat på din blogg i knappt 3 minuter och du är redan min favorit! Brukar inte ens läsa bloggar egentligen, haha!

  Det är intressant att du bor i London :D jag ska dit i December, har alltid velat åka dit, blir en dröm som slår in :) Ska även söka universitet där (lalala ignorerar the fact att jag kommer bli bankrupt resten av mitt liv XD)

  Men ja, ville bara lämna en kommentar och säga att du är grymt kul och supersöt :D

  kramar!
  /My från teabird.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Alltså, den där chokladphiladelphian. Jag trodde den skulle vara så god, men jag blev så himla besviken. Det känns ju som den perfekta grejen, men det var så inte min grej.

  SvaraRadera