11.07.2012

guy fawkes night // old street

Photobucket
igår befann sig jag & pojkvänsbritten i southwark park. det var ju bonfire night så vi skulle kolla fyrverkerier.
Photobucket
medan vi stod i folkmassan och väntade passade vi på att äta middag. rosavit nougat och kanderat jordnötsgrejs blevre.
Photobucket
så började fyrverkerispelet. så mäktigt.
Photobucket Photobucket Photobucket
lite jobbigt att displayen ackompanjerades av gagnam style, haha.
Photobucket
sen sa jag hejdå till min kille och åkte tuben till old street.
Photobucket
där mötte jag upp madhia och jez på .. ehh... en bar som madhia påstår att jag varit på förut?? och som jag inte kommer ihåg namnet på nu heller. låg vid trafik och hoxton pony i alla fall. vi drack rödvin och jag pratade väldigt animerat om 50 shades of grey.
Photobucket
jez lämnade oss så jag och madhia sprang över till old blue last för att se the chapman family.
Photobucket
det är ett av hennes favoritband och så är de från samma ställe i norra england så hon var spänd! madhia skriver recensioner online också så hon hade bestämt intervju med bandet efteråt.
Photobucket
de var så himla bra alltså herregud!
Photobucket
vi hoppade rastlöst vidare till 333 mother bar (som jag jobbade åt för hundra år sen) med 2st tyskar som var investerare respektive start-up. jag haffade intervju med den senare pga passade perfekt för sajten jag skriver för. ehh. otippat att haffa jobb in da club men kuuul!
Photobucket Photobucket
sen bytte vi ställe IGEN och såg ut så här haha. efter x antal desperados samt vin. vi bondade med en dörrvakt från turkiet som kom från en by nära dikili (dit jag och sophie båtade för tre somrar sen). jaa så träffade vi managern som gav mig sitt nummer för de behövde barfolk! flowwww. fast vet inte om jag hör av mig. ljög ju hen rakt upp i ansiktet när en sa att jag har massa barerfarenhet. haha kan inte göra en enda drink och varje öl jag tappat upp so far har kolsyran dött i. ehh kanske inte bäst om man ska jobba i bar nej.

aja sen åkte madhia hem och jag irrade runt i kalla shoreditch i jakt på rätt busshållplats. hittade ej. michael smsade vägbeskrivningar men jag fattade dem inte hehe. stötte på en taxiförare utanför nån offlicense och han frågade om jag behövde skjuts. jag sa haha ja, men jag är luspank och behöver åka ända till barons court. han erbjöd sig att ta mig halvvägs för en tenner. jag ba HAHA ok gubben. gick vidare. han kom efter och ba "okej jag tar dig till barons court för en tia då." YESSSS! fick åka me honom typ en halvtimme i bilen gött pris för en så lång resa. sen när han skulle släppa av mig sa han att han "kunde komma med upp på en kopp te, det kan du väl göra åt mig? te är ju så gott efter att man jobbat hårt." EHHH. gav honom falsk adress (adressen till MITT JOBB asså haha) och sa att jag inte hade te hemma. hen ville skaka hand.... jag ursäktade mig, sa hejdå, och sprang hem. imorse hittade jag en oförklarlig tomat i jackfickan.
Photobucket
sen åt jag frukost asdfhgfhjfd en large pizza för £6 doooooooooooog . är död nu skriver detta från andra sidan säg åt farfar att han får ärva min boksamling ps gud finns ej

3 kommentarer:

 1. åh va fint med fyrverkerier!
  har också en sån där kjol btw, så fin/bra!

  SvaraRadera
 2. Alltså bonfire night verkar ju himla mysigt tycker jag!

  SvaraRadera
 3. alltså hahah jag dör, du är så jäkla skön. "ps gud finns ej" lol.

  SvaraRadera