12.14.2012

2st julfester.

Photobucket
förra helgen var det julfest hos madhia, claire, cameron och hanna! jag hade fickorna fyllda med candy canes som blivit över när vi haft julmiddag på jobbet. man blir så himla poppis av att vara den som kommer med godis till en fest haha ni anar inte!
Photobucket
gnuttisarna (som jag har känt sen day one här i LDN) hade julpimpat exakt hela lägenheten. granen var enormt julmysig och de hade fixat mince pies och girlander och allt!
Photobucket
cameron hade fått dille på nån himla jullåt: the cat edition som han spelade på repeat. så SJÖNG HAN MED också hahaha så normalt o fint. 
Photobucket
al & roberto som pratade om viktiga saker som sydamerika samt hur man gör den perfekta highfiven.
Photobucket
jag hade en så himla fuldag men dessa örhängen då! vill ha dem varje da'
Photobucket
hannah & claire var maniacs on the dancefloor till destiny's child och tlc.
Photobucket
al & jag hängde i hallen ett tag när folk blev som galnast på dansgolvet. luciaglittret var en hit för övrigt.
Photobucket
sen glömde jag fota som den dåre ja e!! sen smet jag & michael till hyde park av oklar anledning. ehh här är "scenic route" hem över waterloo bridge me classic view av nå bit av skyline MEN E JU VÄRDELÖS så kan inte ens ta en snygg bild me bra kamera. AJA livet går vidare faktiskt!!
Photobucket
ehh VI KOM HEM MED EN KATT o....k.... slut på kväll :))))
Photobucket
& det här var egentligen julfest 1 för några veckor sen som jag glömt att skriva om. på en av min pubs systerpubbar med jobbgänget (sm jag älskar!!) i kombination med så mycket gratis alkohol vi kunde hälla i oss. här är nick och becky.

jag glömde så klart vettigkameran hemma. så har bara denna bild. det var så jäkla kul plus att jag var ganska ny på puben då så fick lära känna alla gullisar en jobbar med. de är så himla bra allihopa!! kvälla slutade med att jag och amma blev stupfulla haha. dan efter var vi en hop som tvingades jobba... alla gick omkring sega och stönande av bakfylla och ångest. så värt. & det var väl mest det, det. go jul osv.

1 kommentar: