1.10.2013

nytt år nytt hår he he he.............

 Photobucket
hej frändz! jag ger er: the casual välkomstposen. ja. happ så har en bytt hårfärg igen då. det skulle ju blitt blått, men nu blev det mest grått/silver ist. helt ok ändå gillare! ska ha så tills jag orkar köpa mer balsam att spä ut färgen me så jag kan färga om :))
Photobucket
har gett mig själv i nyårslöfte att ha lite mer piffigt hår nu när jag har orkat färga det snyggt. så här blev första försöket till snurr! hehe inte så snyggt som åsa/pappersarbete men men.jobbar påreh.
Photobucket
"80s american highschool teenager pose"
Photobucket
tröttna på mig själv
Photobucket
*~~*andas*~~*
Photobucket
round cosmetic pads
Photobucket
"ren spegel"
Photobucket
gick ut trots dunderförkylning!! alltså ATT jag bor här!!!!!!! vill omfamna hela området och andas in dess kroppslukt och känna dess andedräkt värma mig i nacken OCH ALDRIG LÄMNA HEN
Photobucket
kolla bara?? TRÄDEN.
Photobucket
dental practice // my life
Photobucket
vill bo i alla dessa megasnygga lägenheter alltså DÖR seriÖST!!
Photobucket
asdfghgjhj!!!
Photobucket
north end road. hit går jag strax innan kl 18 för att få de billigaste grönsakerna som finns att köpa i london. då stänger nämligen marknaden med samma namn som vägen och då reas allt som inte blivit sålt under dagen och det är så enormt billigt. bästa fyndet än så länge var TIO avokados för FEM KRONOR. herregud liksom.
Photobucket
sen började det skymma, min slemhosta gav mig så mycket rosslingar att jag fick svårt att andas &; värk i bröstet, så en gick hem till sitt.
Photobucket
mådde så här.
Photobucket
fixade med det jag köpt när jag varit ute! nämligen massa brittiskt godis till farfar + pysslade med ett kort som jag ska skicka i ett paket till honom på 82-årsdagen.
IMG_9945JPG_effected_zpscc56c87c
när jag var klar med det så skar jag upp potatis till pommes och åt denna festmåltid! eller fuskmåltid kanske. kändes som latmat deluxe. ville testa dessa nya quorn scampi som börjat säljas här i london. hatade iofs fisk när jag fortfarande åt kött, så borde väl vetat bättre. det var helt okej om man doppade i stark tomatsås som jag gjorde, annars var det för fiskig smak asså. quorn scampi får 2 av 5 chrissys i slutbetyg. SEN hostade jag mig till sömns å så var den dan slut! *slempuss*

7 kommentarer:

 1. älskar första bilden/håret/klänningen/allt!! så tufft.
  och så är jag ju värsta avundsjuk på londonlivet.... men men.... :)))

  SvaraRadera
 2. herregu vad fint det blev!1 <3

  SvaraRadera
 3. Men hallååååå, ditt hår då????? Så jävla snyggt också!! :D Tänk oss tillsammans nu, herregud vilka blickar vi skulle få!

  SvaraRadera
 4. Tycker verkligen du passar i den frissyren och den färgen, galet snyggt!
  Saknar lite ditt bruna svall också, var SÅÅÅ avundsjuk ju! :(

  SvaraRadera
 5. Jäklar vilken tjusig hårfärg!!

  SvaraRadera
 6. asså åh, london! <3 saknar det så mycket!

  SvaraRadera