8.02.2013

brick lane med sam.


Det är 32 grader och jag möter upp min jobbarkompis Sam. Vi åker stekhet tub från väst till öst med vattenflaskor i händerna för att överleva. Vi slänger Oystercardsen på läsaren och kryper upp och ut genom myllret. Spitalfields och Brick Lane Market bockas av, ingen av oss har varit där förut så det känns bra att ha gjort. Vi springer runt Brick Lane och besöker Rokit och Beyond Retro. Jag köper en tröja jag velat ha aslänge, "DARE to keep kids off drugs" står det på den. Vidare till Fika Brick Lane där vi nästan mister livhanken på taket bredvid ett köksutblås. Så. Varmt. Vi dricker Mariestads och Briska och Sam berättar aproliga anekdoter. En tex när han var på festival i Spanien för någon vecka sedan och han och hans kompis tog på sig röda regnkappor och såna där läskiga vita målvaktsmasker och sprang in i duscharna och skrämde ihjäl folk.


Sam: "Oh, I won't take a picture."
*click*
Sam: "...I took a picture."

Kändes fett fint att ha en heldag med Sam. Annars sitter jag mest hemma och självdör. Det är jag & ångesten. Gör inte så mycket mer än jobbar och andas. Anordnade avskedsfest för Georgie i måndags. Jag är så jäkla fäst vid henne, ville inte att hon skulle sluta. Men nu är hon i Kanada med sin familj och snart ska hon vidare på äventyr där hon får göra det hon drömt om att jobba med. Så det är bra. Och jag gillar mina arbetskompisar så himla mycket. Vi stannar till halv fyra och under den tiden hinner alla stammisar dricka och skåla med oss och vi hinner ge Georgie ett avskedskort och Amma börjar gråta för att Georgie gråter och jag bjuder på Glen's finest vodka och Sam bjuder på rom och vi är där hela gänget, Iris Jeff Amma Jake Georgie Alex Tito Sam jag. När alla gäster har gått super vi in på småtimmarna och vi beställer super pizzas, super pissed. och vi spelar giant jenga i lag och jag och jake förlorar jämt och måste shotta varje gång. Dagen efter måste jag jobba 17 till stängning. Jag tror att det går relativt bra, ända tills en gammal tant välvilligt klappar mig på armen när jag håller på att plocka tomma glas och säger: "Don't worry honey, you'll survive." Tack.

4 kommentarer:

  1. Du kommer inte bara överleva, mycket mer. Typ må bättre, bli bättre, mycket mer.

    SvaraRadera
  2. nej det där är en inbillning bara. en låtsaskänsla pga du är grym. det är bara nåt jag vet sådär. pöss

    SvaraRadera
  3. SV: Tycker väldigt mycket om att du skrev hårda ord över hästserier, fint säger jag! Tack så mycket för dina ord och stanna gärna kvar om du känner för det. Kul att du skrev också hur du kom in på min blogg, har alltid undrat hur alla hittar till den :D Nu ska jag läsa igenom din ;)

    SvaraRadera