12.18.2013

insta chrissy

Nu finns jag pa instagram!! Jag vet, helt chockerande. Trodde aldrig att dagen da jag skulle ha en smartphone skulle komma... men nu ar den alltsa har :)))) Ni far jattegarna folja mig. HIGHFIVECHRISSY heter jag dar! Just nu ar min feed iofs inte den mest spannande da jag bara ar hemma och tycker synd om mig sjalv... Men det kan ni ju hjalpa mig att andra pa! Om ni vet nagra bra feedz/konton som man bara maste folja, sa beratta garna! Jag fattar ingenting jag... och jag skulle sa ypperligt garna aven ta emot bra app-tips! Har ju bott under en sten med en sten(hehehe)alderstelefon de senaste aren sa ligger langt efter i teknikutveckligen. Help a girl out ..... pls....... 

6 kommentarer:

 1. Kul med instagram :D på riktigt! Tips på personer att följa: sweettoothannie, alice_gao, forlovers och yumnaaa!

  SvaraRadera
 2. vad kul!! jag brukar ofta använda vscocam för att typ redigera bilder och så, annars har jag ca ingen koll på bra insta-appar :-/

  tips på folk att följa: annettepehrsson, hannaomansson, cupidbow, vkrees, hmaripuu och uppreisn!!

  SvaraRadera
 3. blev så glad då du hittade mig på instaaaa!! :D VscoCam är BÄST när det kommer till att redigera, big love på den. Annars är Viber ett måste för mig, pga reser mycket och har även många vänner utomlands som man ringer till gratis så länge båda har wifi! går att smsa och skicka bilder där med. whitagram för att få bilder som jag har på instagram, så dom inte är suuuperinzoomade etc.

  sen typ, gmail, british air, sas och norwegian hehehe. Soundhound för att spela in och ta reda på vad awesome tunes är för låt+artist, du vet om man går på en affär och ba omg what is this awesome song typ!
  Swedbank appen och sedan allt tidsfördriv: blogg.se, twitter, tumblr, tetris! :)

  SvaraRadera
 4. men ja! vilken pepp. ska följa snarast, själv heter jag vickys_se. pöss (dock mest tråkiga "snygga" bilder i min feed men mm)

  SvaraRadera
 5. CHRISSY!!!! OMg shit jag såg din kommentar nu. Spring Breakers!!!! I wanna discuss!!! Lägg till mä på fb, Annika Marmén is my name. PUSS!

  SvaraRadera
 6. *applåd-emoji* så jävla bra

  SvaraRadera