5.30.2014

the middle of adventure, such a perfect place to start

OK HI ERRYBODY JAG HAR VARIT I LONDON!! :DDD Skulle åka på torsdagsmorgonen så hela förra onsdagen vare mest så här:


Skulle liksom: 1) få träffa alla mina fabtastic kompisar!!!!! 2) dricka wkd asså seri OCH 3) SE ARCTIC MONKEYS!!!


Så förstå lyckan i fredags när jag mötte upp Moa och Jennifer (aka coolaste människorna jag känner) i Finsbury Park innan konserten!?!?


Vi hängde utanför ett bibliotek ett tag för att ganska snabbt förflytta oss till en asball front porch. 


FÅGLEN!! 


Sånt jävla lyckorus ❤️


Jag och Jempa hade matchande Alex Band Guy-tischas!! Såpass stolta åh


Moa hade inte tänkt komma med från början (aka när jag beställde tröjorna) så hon hade ingen :( Detta löstes på bästa sätt dock!


"Why do you never call me when you're high?" skrev hon JAG DÖR


Sen helt plötsligt hade vi missat Miles Kane!! OCH TAME IMPALA! :( Då fick vi springa


De som fotade oss tre 2-getha lämnade även denna selfie på min mobil, thanks…


SEN BÖRJADE DET!!!! Hade övat in Arabella-dansen och allt!!!


Alltså det var en så jävla bra konsert!!!! Har ju sett detta jävla band tre gånger nu (en gång i Earls Court, en gång i Sheffield och så nu) och denna gång var KLART BÄST?? DE SPELADE 505 THANKS IM DEAD BYE. (Fattar ej hur man lägger upp videor på blöggr via mobilen *noob lol* så om nån MOT FÖRMODAN ej fått nog med arctic monkeys i detta inlägg så har jag filmat 505 och lagt upp på min insta!! OBS kolla OBS värt OBS) började ta selfies med folket runtomkring pga det va så jääääla go stämning ehegehe


Är "lite" kortare än Moa... Öhöh. VI CA DOG det var det bästa jag varit med om!!! Sen tog det slut & vi tappade bort Jempa & tuben gick inte från Finsbury för det var 30 000 (!!!!) pers där så vi köpte pizza och sen promenerade vi runt tills de öppnade tunnelbanan och så åkte vi svettiga och fliniga från den bästa konserten någonsin.

3 kommentarer:

 1. alltså jag vill bara tillbaka till denna dag pga BÄSTA DAGEN I MITT LIV TYP. och inte enbart tack vare arctic monkeys och the love of my life alex turner <3 utan mest tack vare dig, jempa och fågeln!! alltså hade såå sjukt kul verkligen. saknar dig!! vill dricka vin med dig på en solig trappa snart igen <3<3<3 ps. har aldrig sett din blogg innan och ÄLSKAR DEN!!

  SvaraRadera
 2. alltså jag vill bara tillbaka till denna dag pga BÄSTA DAGEN I MITT LIV TYP. och inte enbart tack vare arctic monkeys och the love of my life alex turner <3 utan mest tack vare dig, jempa och fågeln!! alltså hade såå sjukt kul verkligen. saknar dig!! vill dricka vin med dig på en solig trappa snart igen <3<3<3 ps. har aldrig sett din blogg innan och ÄLSKAR DEN!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK!! jaa det var så himla fint, måste göras om snarast! saknar dig mä. hoppas vi ses snart!! <3

   Radera