10.13.2014

chrissy & the amazing technicolor dreamcoat

Först och främst vill jag säga TACK som fan för er ~*respons*~ på förra inläggy!!! Så glad att ni gillar't trots åtminstone tre ej medvetna grammatikfel som jag inte kan gå in och rätta eftersom blogger inte går hand i hand mä min ajfån :(( mvh lessen textredigerare 4 evr

HAR EN FRÅGA. Vill ju svara på era smarta, roliga & genomtänkta kommentarer - men vet inte huuur?? alltså ska jag börja skriva svaren i kommentarsfältet? Går en nånsin liksom tillbaka dit på andras bloggar för att se om bloggförfattaren har svarat? Eller bör jag köra star blogger style och ha fråge-round up nån gång i månaden? OK JÄTTETRÅKIG FRÅGA säkert svara if u feel like it annars kan vi nu gemensamt beskåda min nya fluffiga följeslagare:

"Madonna me magont", oil on canvas, Chrissy Yo 2014

65kr på Myrorna!!! Thänk u jesus. Den e rosa och fluffig och JÄTTEVARM!!! och når mig ner till fotknölarna. Har aldrig ägt en lång kappa förut, men drömt om en såpass länge. Är fortfarande osäker på om jag har rätt "mått" för en..... Mvh 1,60 med hips that don't lie. Känns som en urtyp av klädsel som långa smala har på sig? But imma rock dis shit tho. OBZ ~*style inspo*~ e (SÅ KLART) magiska Moa!! slut på OBZ


Redigerade inte bilderna samma dag märks det :))) Är så himla ledsen att jag inte är en Mac user längre. Min andra laptop (anno 2008, mellanslagstangent missing) befinner sig dessutom i mitt ex garage någonstans i norra engly satte :)))) Har bara telefonen för foto + redigering. Om nån rik/generös/got a spare laptop läser så får du gärna sponsra mig me en ny Mac!!! *inställsamt smil*

Aja back 2 dreamcoat: har upptäckt Timer Cam-appen!!!!! Alltså VAD gjorde en ens innan den????? HUR har jag levt nästan ett år utan den?? Ingen kan förklara. Är tämligen säker på att denna "coat" egentligen är en morgonrock.... Menne..... Nu äre en kappa hehe :)))

11 kommentarer:

 1. jag svarar i vederbörandes (använder svåra ord för att verka seriös japp vet inte ens om det är rätt ord lol och där försvann seriösheten) blogg och i min. svarar jag i min slipper jag få samma frågor två gånger mvh surtant och svarar jag i deras blogg så ser dem det :D:D

  SvaraRadera
 2. Jag svarar bara i min egen, har nog aldrig tänkt på att svara i andras?! För ibland kommer det upp när en loggat in på bloggen att en fått svar på sin kommentar. Är annars en såndära typ som går in där jag kommenterat och kikar om jag fått svar :)

  p.s du är supercool. d.s

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 3. jag tycker du ska samla upp frågorna en gång i månaden typ, jag är jättedålig på att gå tillbaka o titta :P
  o din kappa/morgonrock/vadduvill är jättefin *-*

  SvaraRadera
 4. Oj glömde fråga.. vad är timer-cam appen för nån? hur använder man den? :D

  SvaraRadera
 5. asså fuk u å din dreamcoat! och ofta en morgonrock har så fin peter pan collar!? grinar på däj å dina second hand findings!

  SvaraRadera
 6. svara på kommentarer i inlägg tycker jaaag :)) tycker såna inlägg e typ d roligaste som finns men e kanske ba jag!!? och dör va snygg jacka du fyndat TJEJEN

  SvaraRadera
 7. SOM GJORD FÖR DIG??? perf perf perf asså. älskar när såna klädmoments händer.
  och asså jag stör mig också på det där för det är alltför många portaler som inte stödjer att kommentarsförfattaren får notification när bloggaren svarar. så dumt. brukar svara i min egen för det mesta, om det inte är nåt typ *crucial* för då kanske jag tar det i den personens blogg. bloggportalerna borde bättre sig på detta, genast
  pösss

  SvaraRadera
 8. wäe vad hände med ditt poem? läste det igårnatt och fastnade för hur fin den var. såg fram emot att få läsa den igen. tänkte på den på bussen.
  tänkte på den där känslan du fångat.
  du är sjukt duktig å att skriva!

  SvaraRadera
 9. Alltså, känner igen mig i cirka allt du skriver, både det ledsna och allt det andra(har läst igenom bloggarkivet öhöh). Det är väl både fint och sorgligt på sitt eget sätt att jag kan känna igen mig så pass mycket trots att vi egentligen inte är lika alls, bor liksom i en liten stad i norraste norrland och är ingen alls.

  Nu har jag en liten fråga. Vad gör man när man gått ut gymnasiet, jobbar ihjäl sig på ett underbetalt skitjobb, alla ens vänner gör samma sak eller flyttar och man känner sig så himla ensam i sitt liv fastän man egentligen inte är det?

  Vill så himla mycket mer än det jag gör nu, men hur vågar man liksom lämna allt man har här? Allt man haft hela livet men som egentligen gör en så himla ledsen.

  Hur förklarar man för pojkvän/familij/vänner att det man har här får en att långsamt gå sönder och förvandlas till ett ingenting?

  Låter som EU's största kliché just nu och vet egentligen inte varför jag ställer den här frågan till dig. Men du verkar så himla modig och jag avundas dig för det.

  SvaraRadera
 10. om bloggen jag kommenterat på inte går in på min blogg och svarar brukar jag gå tillbaka och kolla om den svarat i sitt kommentarsfält, kruxet är ju att man kanske inte alltid kommer ihåg att man kommenterat någons inlägg, haha, men ah! annars låter ju typ inlägg med kommentarer och svar på nice :)

  SvaraRadera