10.23.2014

utopia.

sidenote: Fy fan vad fint det är att flera av er ba spontankommenterar förra inlägget för att peppa frågeställaren i fråga (höhö). BLIR RÖRD va ni är kloka & omtänksamma & bra!! Hoppas hoppas personen kikar in igen och ser era fantastiska svar. Ni är bäst.

MEN NU vill jag göra övergång till ett så himla bra tips jag ~*sitter inne på*~. Nämligen: en av mina favoritserier!

Vi följer ett gäng tonåringar som till en början bara har en enda grej gemensamt: de hänger alla online på ett forum där diskussionsämnet är en mystisk underground-serie. Ingen vet riktigt vem som skapat den eller vad den handlar om.

Innan vi vet ordet av börjar udda figurer med neongula väskor dyka upp. De vill bara veta en enda sak: WHERE IS JESSICA HYDE?


Vårt gäng fattar fort att de är ute på riktigt djupt vatten, trots att det enda de har gjort är läst serien. Och så har de ju den fysiska första kopian också…

Hemska händelser som gänget är oskyldiga till vinklas i massmedia som att de har utfört, och med polis efter sig inser de att de måste fly. De förstår också att de måste gömma undan manuskriptet - och kanske till och med hitta denna mystiska Jessica Hyde…

Nu är visserligen alla mina screencaps från säsong två som gick i somras. Har följt denna serie sedan dag 1 och är hooked. Men vill så klart inte spoila för någon, så skriver inget om nya säsongen utifall att. Och med det sagt langar jag en drös snygga stillz *paired with* balla citat!

"CALL ME 'DEAR' AGAIN AND I'LL CUT YOUR FACE OFF."


"You googled it and someone tried to kill you?"
"I suggest nobody googles anything from now on."

"Losing an eye is badass!"
"It's not badass! I have no depth perception!"

"I don't drink tea. Caffeine was invented by the CIA."

"Let's meet at a pub. 7pm, The Black Horse. Christchurch Street. Wear blue."

Jamen ni ser ju själva. En helt FANTASTISK ungdomsserie. Så klart ären brittisk. Det är Channel 4 som har finansierat, vilket brukar vara en bra måttstock - Channel 4 är nämligen kända i England för att våga ta sig an okända manusförfattare, gröna regissörer, nyskapande & lite galna idéer vad gäller regi. DET VILL SÄGA: det är tack vare channel 4 vi har fantastiska saker som misfits och skins, serier av unga nya dittills okända regissörer & manusförfattare. Så. Utopia. Se den. Totalbra scenografi och skådespeleri out of dis realm. Se den se den se den.

2 kommentarer:

  1. så bra tvserie, hoppas det kommer en tredje säsong!!!

    SvaraRadera
  2. Åh, bra tips! Ständigt på jakt efter nya serier. Denna ska jag absolut kolla upp.

    SvaraRadera