12.07.2014

outfittys

Linda skrev: "kan du inte börja posta outfittys? du har sån cool stil i would never work it as cool, effortless and casual as you do it ~~"
Alltså!!!! TACK!! Vad glad jag blir! Inte för intet som jag blev irl-kompis me denna före detta blogstalker hehehe luv u. Men! KLART JAG KAN. Gu det här är ju den ultimata förfrågan?? Trots att jag är så sjukt oavslappnad när andra fotar mig så älskar jag att apa mig framför kameran :)))
Känner dock att min stil är så himla splittrad just nu. Hela jag är typ det. Pga massa saker egentligen, men tex att min "garderob" finns på dessa ställen: 1. golvet i mitt pappas vardagsrum (där jag bor för tillfället) 2. i farfars vardagsrum (där 80% av mina ägodelar har varit sen februari 2013) och 3. i mjuka bananlådor i ett fuktigt garage i norra England 
Så. Har på mig det jag fick med mig i flytten tillbaka till Sverige + de kläder jag lämnade innan jag flyttade till England. Det är en ganska sorglig blandning av indiestockholmare 2008/09 slash londonsvensk secondhand. Menne. Ska TA PÅ MIG att fota outfitsbilder oftare!! Ta på mig, ha ha, som att ta på mig KLÄDER alltså, ha ha ha PS minen ovan??? Haha nää ser så bajsnödig ut orkar inte
Största anledningen till att jag inte visat vad jag har på mig så ofta är liksom pga att jag bloggar via mobilen. Har ingen dator, så ingen möjlighet att importera mina systemkamerabilder hit till www. Får fota + redigera med värdelösa himla appar (ville gör vissa av dessa kollage kallare i tonen tex så la på ett blått eller grönt filter. Så tre kollages vita ramar blev blå/gröna. Shoot me.) Så då har det känts så himla trist och värdelöst att ens försöka. Har inte sett min blogg i ett datorfönster på säkert ett år, längtar inte heller om man säger så.... 
Lindas egna stajl e inte så pjåkig den heller ;)))

Men. Ja. Jag gillar outfits & om nån vill se skiten jag slänger på mig så kör vi väl ba!! Skit i att det är dålig kvalle. Det är charmigt. Säger vi.

7 kommentarer:

 1. Åh min klädstil är också lite splittrad. Men försöker iallafall dra mig lite åt hippie/boho hållet (lite sådär First Aid Kit och Phoebe Buffay)

  SvaraRadera
 2. FIIIINT! Kan även meddela att bloggen ser mys ut ur mitt datorfönster!

  SvaraRadera
 3. asså <3 bajsnödigsminen är bättre än *titta ner i marken munnen lite öppen sensuell sexy fashionista modeblogger* (ok kände jag hade lite supressed hate towards that look HAHA)

  OCH SCH DU KAN INTE OUTA ATT JAG VARIT STALKER men men men kör hårt ba ge mig outfitty of the day plus dela merej med cool second hand tips? du verkar ju liksom va guden på det.

  SvaraRadera
 4. Alltså jaaa mer outfits!! Mobilbilder äääär charmigt! Spelar ingen roll om kvalle kör kör kör behöver inspo och du är asball <3

  SvaraRadera
 5. åh alltså detta kanske inte är en kOmPlImAnG eftersom min **blogg** suger just nu (+ att jag raderade hela mitt arkiv i ren teknik-jag-suger-ångest) MEN BLIR SÅ INSPIRERAD AV ATT LÄSA DIN BLOGGIZ! + såg nyss att du har insta = lycka!

  SvaraRadera