3.16.2015

chrissy testar: mazily

Jag älskar ju tinder, men efter att ha swipeat till slutet av appen örti gånger så har jag ändå börjat tröttna lite. Vet att jag skjöt ner *traditionella dejtingsajter* i min tinderguide. Men så tänkte jag: jag har ju faktiskt inte gett dem en ärlig chans. Så jag slog på stort och gick med i en!Mazily var den sajt jag fastnade för. Tänkte att jag verkligen skulle LÄGGA MANKEN TILL och testade den i en månad som förberedelse inför det här inlägget. Det var så jag jobbade när jag var frilansande copywriter… saknar det verkligen supermycket. Därför är hela tonen i det här inlägget typ exakt samma som jag hade när jag skrev artiklar back in ma werkin dayz. Hehe hope u can cope! Anyhooooo Mazily är en sajt för dating som skiljer sig ganska markant från andra i samma genre, i och med att den är fokuserad runt events i ens stad. Så istället för att ba *planlöst cruisa runt* in da dating waterz så får man liksom en infallsvinkel som inte känns vare sig krystad eller tråkig. Also: it free! (med möjlighet att köpa premiumkonto 4 those of u who r flush)

En bra grej med själva sajten var dels att det fanns mycket fler unga medlemmar än jag har sett på andra dejtingsajter, och även att den var så user-friendly. (hehe mvh ord jag skrev i cirka varje sajtrecension jag någonsin gjorde i mitt jobb som copywriter :))))) Det kändes som ett facebook för dejting


I sidomenyn fanns också listat olika aktuella events i närheten. Det tyckte jag var fint! Tänker att en kan bjuda en annan mazily-medlem på något av de eventen istället för de kanske lite vardagliga ölhängen och kaffedejterna en annars lätt tenderar att gå på som första dejt. Då gör det ju liksom ÄNNU mindre om dejten inte går briljant - man har ju ändå fått *ta in kultuuur* liksom!! aka cirka det bästa som finns.

Ett stort minus var dock detta. Det här MEJLET kom alltså till min vanliga mejlinkorg EN DAG efter att jag sist loggade in på sajten. Kanske är jag överkänslig, men det här mejlet lämnade verkligen en sur eftersmak hos mig. Det kändes EXAKT som när killar inte kan ta ett nej tack jag är inte intresserad eller acceptera att man inte svarat på ett par timmar för att man var upptagen. Ääe, ogillade det verkligen.

Gillade däremot att ta emot dessa mejl från Mazily! Under ens första vecka fick man lektioner ur Mazilyskolan skickade till sig - helt enkelt guidelines och tips till hur en maxar sina internetdejtingskills. Det tyckte jag var hur bra som helst!


Och så här ser Mazilykalendern ut. Massa roliga & intressanta kulturevents i ens egen stad så att man kan få bra idéer & uppslag för lite mer originella och liksom givande dejter. Helt okej alltså!

Sammanfattningsvis: Mazily är, för att vara en dejtingsajt, inte alls så fast i typ tidiga 2000-talet som just ordet "dejtingsajt" kanske antyder. Tvärtom är det modernt och snyggt. Tycker deras interface är fräsch och sajten var i helhet lätt och rolig att navigera. Jag personligen gillar att det är som dejting-facebook: att man har en profil, kan skriva statusar och lajka bilder. Den kommer inte ersätta Tinder för mig (let's face it dat shit is like crack 2 me) men den kan nog få fungera som ett värdigt komplement. Aj lajk!

OKEJ! Det här var mitt första "chrissy testar"-inlägg. Kanske mitt enda också… hehe. Men även om ni inte är sugna på internetdejting, plz tell me how i did? Vore det kul om jag testade något annat + recenserade någon mer gång? Jag tycker ju det hehe mvh copywriter 4 lyfe. men vill höra vad ni tycker!! Var det *inträssant* eller för reklamigt? luv u 4ever om du svarar :))

6 kommentarer:

 1. ja alltså man vill ju veta om det blev någon dejt t.ex?!?!?!?!

  SvaraRadera
 2. limacastilloswe16 mars 2015 14:59

  Fan, jag har ju haft förhållanden sen jag var i stort sett 20 så jag har inte ens upplevt denna djungel i dejting på nätet. Så för mig är det hur roligt som helst att se hur det ÄR, så testa gärna flera med medföljande recension! Med vänliga hälsningar Linda/limacastilloswe (alias gamle tantaluringen som växte upp utan internet, höhö) XD ;)

  SvaraRadera
 3. gillade det!!!!! testa mer grejer!!!

  SvaraRadera
 4. ja! mer recension och tips!!! idéer på saker du kan testa: färdigsoppor.

  ....


  ok kom ej på något mer fyndigt du kunde testa men ville va en av dem du luvvade 4ever :((( :)))

  SvaraRadera
 5. jag var en gång för typ två-tre år sedan medlem på mazily och gick på en dejt. idag är vi ihop och zamboz, så det kan gå tjoho!

  SvaraRadera
 6. Jaa gärna mer recensioner! Grymt inlägg detta ju!

  SvaraRadera