3.23.2015

ROSEHIP notebooks + tävling!

Ursäkta bloggyn men det här inlägget är så fruktansvärt spännande för mig. Det är nämligen dags för HFL:s allra första tävling ~*nånsin*~!
Så här är'e: Häromdagen fick jag engelsk finpost. Det var ett paket adresserat ifrån designern bakom Rosehip Paper, aka mina favoritanteckningsböcker ever!

Inuti låg detta. 3 små anteckningsböcker med världens finaste omslag + ett gulligt handskrivet kort

Silkie, dvs geniet som illustrerat alla omslag, hade fått nos om att mina två Rosehips snart var färdigskrivna. Och så kan vi ju inte ha det! resonerade hon och skickade mig tre helt nya.

Jag älskar dem så himla himla mycket pga dessa anledningar: 1. de fina omslagen SÅ KLART 2. de är i A6-storlek, dvs små nog för att få plats i väskor & jackfickor så att man kan ha me'rom överallt 3. sidorna!!! De är ej vita utan mjukt beiga och linjerna är inte bara vanliga tråkiga linjer utan små små vita prickar på rad! Det är så mycket skönare för ögonen att skriva på dessa sidor än på tex hård svart linjering med klorvit bakgrund. BÄST BÄST BÄST.

Och nu till tävlingen: Rosehip skickade mig ju hela 3 stycken anteckningsböcker, men de undrade om jag inte ville ge bort en utav dem till någon utav er läsare. NÄE sa jag, det tänker jag absolut inte göra!! Skoja. KLART JAG SKA! Tänker att jag är ju bara 1 person och ni är ju (förhoppningsvis) fler så ni får 2st och så får jag den tredje som blir över ba'. 

SÅ. För att vinna en alldeles egen Rosehip, here's what u gotta do:
1. kommentera nedan om vilken av de 3 anteckningsböckerna du helst vill ha (berätta bara vilket omslag du gillar bäst så e jag nöjd!) + titeln på din favoritbok! (eller skriv vadsomhelst originellt egentligen, försöker bara få er att "utföra en originell prestation" så att jag inte bryter mot lagen :)))
2. ange en mejladress jag kan nå dig på utifall att du vinner (så att vi kan prata postadress & sånt!)
3. luv me 5-ever. näärå. jooora. NÄÄRÅ. räcker att ni luvvar mig 4-ever bara TÄVLINGEN AVSLUTAD

Tävlingen är öppen till midnatt den 30:e mars (dvs 1 vecka). Jag kommer använda en slumpgenerator för att dra två vinnare. Under dagen den 31:a mars kontaktar jag de två vinnarna + uppdaterar det här inlägget med förnamnen på de som vunnit. Vinnarna är: Joanna (rosa/grå boken) och Isabella (anteckningsboken med trådrullarna). Grattis!

PS. Anteckningsboken till vänster (med trådrullarna) är aningen så lite bredare än de andra & den till höger (med grå/rosa blommorna) har vitt olinjerat papper. 

LYCKA TILL!
xoxo competition gurl

16 kommentarer:

 1. Åh vad bäst tävling!! Min dator har kraschat och jag ba "neej hur ska jag skriva nu????........... Ah just det" hehe
  1 gillar den i mitten som fan! + titeln på min favoritbok. Omg omöjlig fråga. EH lord of the rings? A song of ice and fire-serien? The book of lost things? Jag älskar sagor.

  Har intr kommenterat så mycket innan men blev fett glad över att du svarat på min fråga i frågestunden. Du är så jävla kul och bra! Och skriver så sjukt roligt. inser nu att detta låter som megafjäsk BUT IT DOESN'T MAKE IT ANY LESS TRUE plus att du skrev att du ska slumpa fram vinnarn så WHATEVER. OKEJ hejdå
  Oj min mail är linda.bengtstrom@gmail.com

  SvaraRadera
 2. 1 da yellow
  2 the truth about diamonds av nicole richie ♡

  SvaraRadera
 3. 1. Den gula!!
  2. Vad jag älskade och... eh, jag vet inte. Vill säga brott och straff eller den hemliga historien också!

  hannaibland@gmail.com

  SvaraRadera
 4. 1. Den till höger, lite drömskt söt o så tyckte pojken min att det såg ut som små aliens
  + Manifestet förstås!!

  2. saga.ridell@gmail.com
  3 <3 4ever

  SvaraRadera
 5. 1. den gula, för att jag gillar färgen och inte har tillräckligt med gult i mitt liv!

  2. är så dålig på att läsa andra böcker än HP så jag kommer på en egen titel som lyder:
  _Journalist_
  för även om det finns någon bok som heter så så skulle jag vilja ha en som handlar om mig.

  3. nastasjathor[at]gmail.com

  4. how can i not love ya forevva! pöss

  SvaraRadera
 6. åh vad kul med tävling!
  1: jag gillar bäst den med sytrådsrullarna på, så himla fin! favoritbok tror jag är boktjuven av markus zusak, fantastisk bok.
  2: email lovemcfly93@hotmail.com (i know, jag var tretton...)
  3: of course, love.

  SvaraRadera
 7. ååh va sköj med tävling!!
  1. jag älskar gult ge mig gult
  2. ska jag välja EN?? alltså när jag var liten älskade jag ju katitzi-böckerna av katarina taikon. har tänkt att jag ska läsa om alla och sen rekommendera dem till mina elever i framtiden! så jag svarar katitzi.
  3. min mejl e jessica.h.z@hotmail.com
  4. luv u always n 6-ever

  SvaraRadera
 8. 1. trådrullarna!!! Favortitbok: Svårt... Kanske A Field Guide to Getting Lost av Rebecca Solnit för att hon skriver så vackert och tänkvärt.

  2. bellanilsen@gmail.com

  Kram! xxx

  SvaraRadera
 9. 1. Den längst till höger med grå/rosa blommor (som var olinjerad)! Favoritbok: Anne på Grönkulla.

  2. broniewicz.joanna[@]gmail.com

  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) )

  SvaraRadera
 10. 1. Trådrulleframsidan är ju helt amaze så den skulle ju va fin å få hem :')))

  Okej favoritbok: Måste nog säga Torka aldrig tårar utan handskar av Jonas Gardell HELA SERIEN ALLTSÅ, så djävulskt bra fina sorgliga äkta vemodiga vackra och viktiga böcker. Grät som ett barn i slutet

  2. lauralind98@gmail.com

  kramiz

  SvaraRadera
 11. 1 Den gula

  2 min favoritbok just nu och som alla borde läsa är Tell the wolves I'm home. Eller Låt vargarna komma som den heter på svenska. Jag grät som en gris, men tyckte att den också var rolig!

  quietheartlands@gmail.com

  SvaraRadera
 12. 1. Den gula var megafin

  2. Läser just nu Nina Björks "Lyckliga i alla sina dagar" och den är fettt bra

  karin.morell@gmail.com

  SvaraRadera
 13. 1. Okej så o-originell nu, säger den gula precis som alla andra ovanför typ men den är ju så satans fin.

  2. favoritbok, alltså OMÖJLIG fråga typ men älskarälskar "Allt går sönder" av Chinua Achebe. Handlar om en stam i Afrika under koloniseringens tid men är liksom inte direkt dokumentärig utan skönlitterär också och jag brukar inte ens gilla såna här böcker men denna kunde jag verkligen inte lägga ifrån mig. Så sjukt intressant och man får sånt perspektiv på livet och kulturen som man själv lever i typ. Tipstips!!

  3. mejl: daria.spitza@hotmail.se

  SvaraRadera
 14. 1. Den gula mittersta! SÅ himla himla fin. Och usch vet inte. Älskar alla Harry Potter böckerna av hela mitt hjärta men tycker fasligt mycket om Kapitulera Omedelbart Eller Dö också. Och alla mina andra böcker. heh
  2. vinylbrus@outlook.com

  SvaraRadera
 15. 1. Den längst till höger! Med små blommor. Alla mina favoritfärger! Min favoritbok är nog Drömfakulteten av Sara Stridsberg. Tyckte den hade allt, grät och garvade om vartannat. Och språket är ju A-FUCKING-MAZING.
  2. hakanssonellinor@gmail.com

  SvaraRadera
 16. Men åhhhh så är klockan kvart över tolv när jag ser detta!!! :( Tycker böckerna är fantastiskt fina och den gula är min favorit! Skit också. Nåväl, det kommer väl fler chanser hoppas jag! Jag läser så lite nu för tiden att jag inte ens vet vilken min favoritbok är. Jag har nog läst Harry Potter-böckerna flest gånger så kanske säger dem då? Och favoriten bland dem är nog flammande bägaren tror jag!

  SvaraRadera