6.02.2015

2st efterlysningar!

HEY! Hörrni nu har hybrisen drabbat mä! TVÅ (2) personer har efterlyst stockholmskompisar här i kommentarfälten på denna dumma lelle blogg! De önskar enbart kompisar som läser high five livet jora lovar de sa det faktiskt. Eller ok en av dem vill bara ha en lägenhet… och den andras enda krav är att personen bor i sthlm. Men men vi går vidare! Och visst ok är medveten om att jag har cirka 3st följare och utav dessa kanske 1st av dem bor i sthlm och kanske 0st vill ha en ny kompis MEEEEN. Tänkte ändå *be a pal* till de som skrivit! så tar fram deras förfrågningar här i hopp om napp å deras vägnar. Om någon go' i huvudstan kanske vill ha nån ny cool att dricka öl i vitan med eller läsa böcker på louis louis med eller köa till trädgården med så är väl inte jag den som ska stå i vägen för nya vänskaper!! HÄR KOMMER alltså *KOMPISEFTERLYSNING* från Cecilia!! + typ en *WHATEVZ-EFTERLYSNING* från Inez!!!

Men din smickrare där. Ser ju dirr att Cecilia e en winner! Häng mä henne tycker jag!! Jag vill i alla fall det! Enda kruxet e att du inte lämnade någon mejl- eller bloggadress Cecilia :-SSS Om du fortf läser här kan du väl skriva en liten kommentar här under så folk kan nå dig och bli din sthlms-bästis!

I'M NOT CRYING I JUST HAVE SOMETHING IN BOTH MY EYES!!! jaaaaaa fifan va fett att BOTELLONZ-INEZ ska flytta till stockholm!!! det e ju helt uppenbart att hon å ja ska bli bästisar men tänkte om nån av er hade svar på hennes fråga del 2! då säger ni väl till henne va? hennes enda krav e att hon vill bo med en kändis ändå rimligt!!

JÄTTERÄDD nu att ingen kmr vilja/våga/palla skriva ngt svar… så känner mig manad att visa upp denna SUCCESS STORY ÅF INTERNÄT FRÄNDSHIP som jag slog upp förra sommarn tex!


Linda aka Billie Slay!!! Hon skrev helt sonika "men jag kommer ju till stockholm, ska vi inte ses!" så det gjorde vi. Första gången mötte hon mig inne i mörka årstaskogen… hehe ändå modigt av henne?? tänkte inte på hur läskigt det var… ville ba va myzi!! aja vi söp i regnet (det var inte så mysigt), jag fick ett spice girls-linne av na och hon fick en glittrig ren av mig, vi såg die antwoord tillsammans, hon gjorde denna fantastiska gif av oss and the rest is history!!

Senare den sommaren kom Linda tillbaka och då fick jag träffa hennes kompis Jessi också! asså värsta bonuskompisen så himla fett älskar dem båda såpass mkt blir gråtig


Kolla ba hur fint vi har'ett tillsammans hehe eller ok linda var oklart grinig här och klickade bort en bild på mig så att hon fick dubbletter på henne och jessi istället HAHA. så golligt ändå, älskar när kompisar är såpass "kompisiga" med en att de vågar visa sin irritation med en :D Dessa bilder har jag tagit ifrån hennes bloggy så förhoppningsvis blir hon lite irriterad på mig igen NÄRÅ LUV U BILLIE SLAY

För att inte TALA OM dessa fränships som OCKSÅ faktiskt började på internet!! 1. Alexandras och min absolut helt första selfie tillsammans :)) SÅ FINT. 2. JENNIFER vet ni ju kanske att jag bloggstalkade tills hon blev min irl-vän hehe? På kort tid blev hon en av mina närmsta vänner. hon är bäst. Och så fick jag hänga med hennes superfina vänner också, tex bästa Anna och på bilden bästa Moa! 3. Nastasja var i min stad i början av året och skrev på insta: "hej vill du ses?" och det ville jag så klart! Några timmar senare satt vi på ett fik och klickade dirr. Längtar tills juli då jag ska få återse henne och 4. VICKY igen!! som jag också klickade med på två röda. FAN vad fint det är med internetkompisar alltså.

SÅ! Fatta pennan! Skriv till Inez, bli hennes roomie. Eller skriv en kommentar till Cecilia här nere. eller bli min kompis så jag kan göra fler såna här nostalgiska kollage!! hehe ok. SKRIV NU! *friends forever by vitamin c plays in background*
mvh //FÖRHOPPNINGSVIS_friendship_matchmakern_no1

10 kommentarer:

 1. INTERNET ÄR BÄST! Juli kan skynda på alltså. Hade skrivit till dessa peeps om jag bott i sthlm men nu gör jag ju int det!

  SvaraRadera
 2. HAHAHAH luv u 2 gurl! VADÅ KLART JA VA IRRITERAD automaten lydde ju int nothing personal gurls :( gillar att du inte tog med min obvious stalking story, dats tru frändship! ses snart! :D <3 <3 dnt forget da playlist!

  ps ja skrattar asmkt högt på botellonzarnas bloggy men vågar knappt kommentera :'( nintendo ds.

  SvaraRadera
 3. Så bra!
  Men nu känner en sig dissad.
  Läser du inte din mejl...:(

  SvaraRadera
 4. MEN KUL ELLÖÖÖR!? älskar att träffa nya människor! Jag är SÅ pepp på detta, internet är bästa kompis-dejtförmedlingen!

  SvaraRadera
 5. aha tack som fan nu saknar jag dig ännu mer :/

  SvaraRadera
 6. Alltså saknar dig som fan!

  SvaraRadera
 7. asså wow vilket fint fotoautomatsfoto!!

  SvaraRadera
 8. hahaha alltså blev på riktigt tårig av detta?? du e också sån himla fin bonuskompis och jag tycker bestämt vi måste hänga snart <3 även om det innebär att jag bara klappar på dig lite och matar dig med muffins typ....... dvs behandlar dig som en katt ungefär :))) allvarligt tho saknarej :(

  SvaraRadera