11.23.2015

stockholms internationella poesifestival

Hipp hurra imorgon börjar Stockholms Internationella Poesifestival på Konstakademien!

Det är festivalens artonde år här på jorden så extra mycket peppigt och fint står på dagsordningen. Johannes Anyuru kommer! Tao Lin och Mira Gonzalez (!!!) kommer! Ebba Witt-Brattström (som skrivit tex denna fantastiska analys om samtidslitteraturens vidermän :)))) kommer!!!

Från den 24-28 november, alltså veckan ut från och med tisdag kan man ta del av himla fina poetsamtal, prisutdelningar, läsningar och diskussioner. På fredags- och lördagskvällarna kommer det hållas poesifester också med dj och allt, fatta vilken himla grej!


Johanna från 10-tal mejlade och skrev:

Vi vill såklart att så många som möjligt ska kunna ta del av programmet, och har därför ett specialerbjudande som vi skulle vilja ge dina läsare och vänner. För bara 150 kr (ord pris 250 kr) får man ta del av en hel kväll med minst tre programpunkter, eller så kan man köpa festivalpass och gå på hela veckan för 450 kr (ord pris 750 kr). Använd koden VIP i kassan på butik.10tal.se så dras rabatten.

Med kod får en alltså 100 spänn rabatt per kväll! Himla överenskomligt om du frågar mig.

liksom kolla bara på Poesifestivalens maskot?? SÅ BRA. skapad av Anna Classon

Här finns mer info om eventet och biljetter. Hehe jag tycker i varje fall det verkar helt magnifikt hoppas ni tycker det också. puss hej.

2 kommentarer:

  1. kuriosa: jag har alltså skrivit poesi sedan jag var 5-6-7 ca, och 2002, 2003 och 2004 var jag med och uppträdde på barnpoesifestivalen på dramaten (samma arrangörer, fast som då hette 00TAL pga de byter namn varje decennium) och fick läsa mina dikter och vara en del av programmet. min barndoms coolaste grej typ. <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. alltså detta är ca det coolaste jag hört!! kan så se framför mig lil' vicky vara kickass poet redan som cute liten unge <3

      Radera