12.03.2015

7 stycken porträtt.


När jag vaknade imorse låg detta fina i inkorgen: ett akvarellporträtt från Haley Aubuchon! Så så fint samt så så smickrande och kanske den absolut roligaste, snällaste presenten en kan få. Golvas varje gång av att någon liksom frivilligt suttit och stirrat på mitt fejs i kanske timmar för att göra min avbild!? Blir så. jävla. glad. Thank you so much, Haley!

& eftersom det är torsdag idag är det ju tbt = min favvohögtid hiho. Så! Tänkte visa ett gäng andra fina porträtteringar jag välsignats med genom åren.


Stina Tholén målade mig så här snygg i turkost hår en gång! Och i tjugofemårspresent fick jag detta pangfina porträtt av Jennifer Palmblad. Och japp, okej ja kanske att det kan tyckas vara lite självgott att lägga upp dessa igen, men äh vadå, så här talangfulla personer måste en ju bara få skryta lite om!


Sandra Sollier aka @disorder_of_joy ritade mig så här kickass-argt! Sandra & jag känner varandra genom *www* pga vår hatkärlek till Shameless US. Upp till säsong 4 = vi älskade Mickey + Ians förhållande. Efter säsong 5 = vi hatar manusförfattarna. Tänker att det är så där ☝ jag ser ut varje gång jag tänker på hur uselt de hanterat denna innan så fina karaktärsark, hehe.


Julia Svanqvist var den allra första som målade av mig och här har vi det porträttet! Från ett foto av mig på min balkong i London. Tycker om hennes version så himla mycket.


Tidigare i år fakkin broderade Jeni Zupan mitt fejs. Och bäst av allt, hon skickade mig det på posten! Så nu kan jag ta inception-selfies med det & evigt rullade ögon närhelst andan faller på, vilken lyx va. (För övrigt känner jag mig ungefär som Lena Dunham på den bilden, bara lilahårig.) Slutligen: svinballa Tilda Kjerrulf ritade mig med rådjursögon och blomsterkrona! Älskar munnen & mina kinder, exakt så ser jag ju ut. Så jävla fint, nu kan jag *retire from da internert* för bättre än så här blir'e tamejtusan inte.

7 kommentarer: