4.22.2016

nä inget en maxad vecka i januari bara


En vintervecka började med: skrivdejt på Pascal med Yrsa. Hon kollade på videor hennes lärare spelat in, jag meanwhile kollade obehagligt mycket på dem som satt mittemot oss: mina tonårscrushes Filip & Fredrik. Gaahhh blev helt darrhänt och ofokuserad!! Lowkey kär i Fredrik ändå. Highkey kär i Yrspyrs.

En halv dag senare hade vi skrivit klart och skrotade runt inne på Myrorna. Vi strök händerna över fina tyger, swishade varandra pengar och pratade böcker. Sedan strosade jag vid Odenplan och japp inte helt otippat att jag ä-l-s-k-a-r pastellfasaderna där.

ANNARS DÅ HUR VAR DITT JANUARI ANNARS CHRISSY johohoRÅ tänk för att det ska jag berätta!! En dag t.ex befann jag mig i detta jävla DRÖMbibliotek. Kolla på det. KOLLA RA.

Courtesy of Julia, aka: min Myller-partner! Vi läste inkomna texter, läste på om tictail och planerade layouter. Samt beundrade feministisk konst mm älskade detta citat

Sen helt plötsligt: var VICKY i Sverige!!!! Och Nastasja var i Sthlm samtidigt som henne whaaaat!!!

Vi firade genom att äta middag på La Neta ihop med Amanda!

Vi ville ta en öl efteråt men det var -18 och exakt alla barer var knökfulla. Efter att jag på ett extra proppat ställe hade råkat slå ut ett glas vin med min rygga (och blivit utskälld pga detta :)) trots att jag bad jättemycket om ursäkt samt hämtade papper i baren och torkade upp :))) så utbrast Nastasja: "Men hörni! Jag har ju ett hotellrum. Varför hänger vi inte där?" SAGT OCH GJORT vi knatade till närmsta Ica, plockade godis i Karamellkungens minipåsar och tog med oss in i mysvärmen.

Så snackade vi bloggar, sociala media-strategier, avundsjuka och illa stavade tatueringar medan vi mumsade i oss döskallar och colanappar i timmar tills gäspningarna tog över. Mycket mycket bra kväll.

SÅ bra kväll, in fact, att vi inte kände oss riktigt klara med att hänga!


Därför planerade vi helt sonika in ett par extra timmar morgonen efter. Why not när vi alla plötsligt ändå var i samma stad liksom! Den här gången sammanstrålade vi på feministpeppiga Femtopia vid Hornstull.

I januari var Amanda nybliven Stockholmsbo och berättade om hur det kändes, det där med att ha en helt ny stad under fötterna och sprillans nya intryck mot näthinnorna.

GU alltså, dessa bruds. Så vettiga roliga medvetna on-point kickass fkn personer. Avis på mig själv som får ha dem i mitt lella liv!

På kvällen gick Nastasja och jag på bio! Vi såg Suffragette och den var mäkta bra, vi grät och snorade ikapp i salongen. Efter filmen promenerade vi direkt till Hellströms där vi mötte upp Nastasjas kompis Frida! Vi skippade lära-känna-stadiet och gick direkt på de tunga livsämnena. Fint!! Jag insåg att affären skulle stänga så jag pausade öldrickandet, sprang upp till Coop, veckohandlade vingligt, kom tillbaka och avsatt sedan resten av kvällen med en matkasse mot smalbenet. Fuck vad nice kväll det var.

Morgonen efter var Nastasjas sista i Sthlm buhu fyfan :'( Jag led redan av seperationsångest hehe, så jag smsade och frågade om vi inte kunde luncha innan hon åkte. Hon skrev svaret: "JA SÅ KLART!" så vi möttes på Folkungagatan för att gå och äta engelsk brunchmat på Bishops Arms. Hehe så klart hade det inte ens öppnat, det var just our luck verkligen

Men bra ändå faktiskt! För då hamnade vi istället på Nastasjas favvo, Prime Burger. Mm-mm gott va're.

Och alldeles för tidigt blev det dags att ta avsked av denna fantastiska människa. Jag kan bara inte greppa det, att vi setts en ynka handfull gånger - men att vi klickar nå så DJÄVULSKT ändå?? Vi är liksom helt himla synkade när vi hänger och det är. så. facking. fint. INTERNET GIRLS 4-EVER.

9 kommentarer:

 1. <3 U GRLS :'''''(((( varför är detta ej NU

  SvaraRadera
 2. Åhhhhh <3 en gång till en gång till en gång till

  SvaraRadera
 3. Asså nä, så knäppt! har läst amandas blogg länge (kmr från samma stad), och kommer ihåg den här dagen från när hon bloggade om den. Började följa din helt orelaterat, vet inte hur jag hittade den, men hade ingen aning om att ni kände varandra! COOLT! (obs as trött tjej som ej sovit ordentligt på 40 timmar, oklart om denna kommentar makear sense).

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha! gu vad roligt!!! tycker din kommentar mejkar 100% sense OCH är fett fin + kul att få. förlåt för lite segt svar dock men du ska veta att jag blev megaglad av att du skrev! <3

   Radera
 4. Längtat så efter detta inlägg ju!! Så jäkla bra dagar och underbart att få så mycket tid ihop. Längtar jämt efter att hänga. Miss you xoxoxoxo

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅH DET VAR SÅ FINT. saknar dig x1000000. puss! <3

   Radera