8.04.2016

när vi gick på nottinghams veganska marknad och träffade en man med en uggla som husdjur


Första lördagen i månaden = Sneinton vegan market! Jennifer, Waffles och jag traskade dit i trupp.


Denna marknad anordnas alltså en gång i månaden på ett litet torg i Nottingham och här samlas massa independent försäljare, spännande nya start-ups och hungriga veganer. Jennifer går dit ofta och hon hade ett knep: att först ta ett varv runt alla stånd och känn efter vad en är sugen på - och inte köpa något förrän varv två. Klokt!! För jag ville köpa ca hela marknaden. Hehe.


Vi gick vårt andra varv och plockade på oss allt gott vi spanat in från första rekorundan. Så slog vi oss ner på en bänk och smarrade! Jennifer åt en vegokorv med svajngod salsa och Våfflan gjorde sig extra gullig :'))


find u a gal who looks @ u how i look @ dis pizza slice


Det var kvalmigt så vi satt kvar och people-watchade en stund. Denna duo var vår favvo.


ELLER NEJ VÄNTA DENNA VAR. Så fakking fin man. Han var ute och gick med sin hund och SIN UGGLA?!!? Jag kunde ej hantera och ropade "YOU ARE SO COOL" tvärsöver en parkering när jag såg honom komma, hehe. Fick klappa och det var det mjukaste, dunigaste jag nånsin känt.

Jag hade fortfarande lila hår förresten! Så matchade megabra med Våfflan och hennes scarf, as seen on Jennifers instaflöde.


Japp så jävla bra lördag, alltså. Köpte allt detta ☝ för under £5! Om vi börjar från den glaserade saken uppe till vänster så är det: cherry bakewell, sausage roll, chocolate chip cookie och eccles cake. Bäst var cherry bakewell:en, men allt var megagott! Åk dit. Ät allt. Klart slut!

2 kommentarer:

  1. Wow, vilken j*kla marknad!! Den skulle jag vilja gå på, ser underbart ut!! :)

    SvaraRadera