3.21.2017

19 bilder / 6 månader / 3 hårfärger

HÄJ! Merry tisdag allehope. Jehe nä men vi sätter väl igång med powerpointen då! För sex månar sen var det september! Jag hade lila hår och var lurig + lite farlig i lika lila tröja.

Samt testade PBs effekter som vore det 2011. Nä nä tare lugnt nu vetja jag ba skoja m skämtet om att det skulle vara förlegat ain't ever 2 cool 4 PBs effekter!!

Det blev oktober och håret blev grått. Ärligt talat nu: 1) har velat ha silvergrått hår förut men aldrig riktigt lyckats och 2) RÅKADE bara få grått hår här?? Köpte en "kastanjebrun" hårfärg och trodde jag skulle bli brunett. Icke. LYCKA!

Ursäkta mig men jag har aldrig varit golligare? Grått hår med utväxt + Chrissy = sant.

Så kom novembern! Som jag peppat inför. Det skulle ju va nanowrimo all day errday. Om nanowrimo handlar om att få mkt skrivet så får jag räkna 2016 års upplaga som ett misslyckande. Men om vi säger bara du och jag att det handlade om att besöka så många caféer som möjligt under en kort tidsram så räknar jag den som en grand slam. Här ett kollage på 4st av bara en enda novemberveckas hela 6st caféhäng. 

Japp sen har man börjat bli en MORGONPIGG person?? Detta har fasats in efter att jag började äta vegantillskott i juni. Provocerande jag vet men fan vad nice det är att ställa klockan på 07 och STUDSA upp ur sängen när den ringer REDO att tackla en ny dag & ta sig an nYA spÄNNAnde ÄVEnTYrrrr!!!

Och här kmr nu en onödigt lång bildserie på när jag gör picklad rödlök. D började bra

Sen vart det jobbigt snabbt

Mkt hårt, slitigt, mörkret, kylan, ensamheten, åskmolnen

Fast sen så! Om du vill ha recept (så oklart att lägga det här aja men du kanske e nyfiken vem e då JAG att förneka dig RECCET!) så gör man bara så här: skivar rödlök jättejättetunt. Sen lägger du det i en blandning med vitvinsvinäger, vatten och salt. Låt stå en halvtimme. SEN KLART!

Man kan äta dem på en go burgare tex. eller posera njutigt med dem tex.

Mmm vinter :--))) Hängde 24/7 i mitt rum. I sängen eller vid skrivbordet, som jag flyttade fram till fönstret i hopp om att dämpa vinterdeppen. Funkade så där tbh.  

Blev så trött att ögonen tårades. Men vogue:ade genom det man e väl en fighter 

December! Och jag blev brunett. Tog örti selfies för att se efter att det verkligen var jag som satt fast i de där ovana bruna hårsäckarna

Fortf lite skeptisk hehe såg på mig själv på samma skärrade sätt ett barn ser på jultomten. Men jo! Tamejfan om det inte var jag ändå. Faktiskt ganska skönt att vara tillbaka i ens ursprungliga hårfärg. Som att andas ut.

Januari! Ew min hatmånad. Fyllde 27 och ålderskrisade. Och andades i fyrkant.

Men även den tog slut! SKÖNT. Jag passerade tiden genom att matcha läppcyl + öronproppar, bära breakfast club-tröjan jag tappat bort för flera år sen men nyligen hittat i en gammal glömd väska, köpa en skamgul tröja, och plugga litteratur på gröndals bibliotek tills ögonen gick i kors.

Februari kom fucking änteligen! Började komponera olika skrivkluster med mina kompisar. Här är jag och Amanda på en aw med Ante Yrsa Louise Jessi. Senare packade vi ner datorerna i deras väskor och joinades av så himla ÄLSKVÄRDA Hanna som var i sthlm över helgen, samt Linn som Louise och jag gick i grundskolan med. MVG+ för sällskapet men IG i betyg för mobilstöld ☹

Och nu äre snart slut på mars. Va nä hur hände det. Men det känns bra. Jag har bytt till mig sticklingar på Gröndals bibbla (och fått så många fina som jag hoppas tar sig!), har fått bra betyg på inlämnade uppgifter, börjat så smått att springa igen, haft så mycket fint kompishäng och börjat göra saker utanför lägenheten mer med familjen. Hehe kanske inte låter som ngt att skryta om men det är stort för oss! Så ska min kompis flytta så att hon bor 2 sekunder från min friggin dörr!!!! VA förstår ni det vi ska ha filmkvällar och dricka öl och grilla majskolv och ahhhh. Har inte bott så här nära en kompis sen jag var liten! Ska bli så helvetes trevligt. HERRE min je är så pepp på de.

8 kommentarer:

 1. <333333 ditt fejs makes me happi!!

  SvaraRadera
 2. tisdagar har blivit favoritdagar pga bloggdag hos dig hurra!

  undrar:
  "Detta har fastats in efter att jag började äta vegantillskott i juni."
  vad för tillskott är detta? jag vill sluta känna att jag dör varje gång jag försöker gå upp kl 7.

  SvaraRadera
 3. undrar också om tillskotten!! plus du är så jäkla fin. rockar 27 som fan. <3

  SvaraRadera
 4. Alltså Chrissy jag vill vara din vän :(:( du verkar så fantastisk och underbar på alla sätt och vis. Down to earth och uppe bland molnen på samma gång och så himla NAJS och lagar najs mat och verkar ha najsaste kompisgänget och är snygg i varenda hårfärg (?? hur gör man eller jag ser ut som en hink skulor vad jag än gör med barret ??) och du skriver så roligt och otvunget och ja alltså du är BALL.


  mvh stalkat dig ohälsosamt länge (kom kanske från floras blogg minns inte ens längre)

  SvaraRadera
 5. DITT ANSIKTE <3 <3 <3 <3 <3 i morgon vid den här tiden är vi grannar baby!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 6. ska grilla dig som en majskorv :)))kr))))

  SvaraRadera
 7. ÄLSKAR DETTA INLÄGG DU E SÅ FIN

  SvaraRadera
 8. så himla fantastisk person som tog sig igenom vintern heja! <3

  SvaraRadera