5.23.2012

förra veckan!!

Photobucket
HELT plötsligt en onsdagsnatt ringde det på dörren. så stod dessa tre utanför. jag ba "vad gör ni här??" haha sämst reaktion. blev så jäkla överraskad, visste att sophie skulle komma men inte att johanna och frida följt med. så chockglad! här köper vi jordgubbar för 10kr (eller "12.18 faktiskt!" hahah frida<3)
Photobucket
vi åt bubbarna på tuben. så himla mysig fruktstund.
Photobucket
johanni testade jeffrey campbells, de var inte alls sköna som kenza hade lovat!!! :@@@
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
efter att vi hade gått i säkert 100 butiker var det kafferast. jag och frida blev omdöpta till christine och firda, haha kallade henne för firda hela dagen sen =DD
Photobucket
Photobucket
vi blev illa bemötta på mulberry. bara för att vi ser fattiga ut!! haha det var kul.
Photobucket Photobucket
Photobucket
jag behövde en poopie time så tvingade ner dem till toahörnan. när jag kom ut var de så här glada av att se mig... haha sophie i bakgrunden.
Photobucket
vi kollade världens minsta utställning, sen blev vi hungriga och åkte till angel för middag.
Photobucket
vi var så himla hungriga att vi gick in på första bästa restaurang. inte att rekommendera!! vi fick världens sämsta service, naanbrödet smakade tvål och så bad johanna om ett glas vatten hon aldrig fick. haha det var så komiskt, vi såg när kyparen hällde upp det för baren var precis bredvid oss, men så lämnade han bara glaset på bardisken. OCH SÅ BÖRJADE HAN DAMMSUGA! hahahaha alltså ja dör.

nu blev  min soppa klar så nu ska jag eta. har en uppsats som ska in imorgon, så jag kommer säkert skjuta upp skrivningen av den genom att bildblooooga meeeeraaaa. =DD

2 kommentarer:

  1. Åh längtar tillbaka när jag ser det här! Haha älskar dina beskrivningar till allt också<3

    SvaraRadera
  2. tack!!! gud vad glad jag blir <3
    men ååååh, vill verkligen ha ett par ju :(

    SvaraRadera