7.15.2013

helgen.

Ja, hej, sommaren ar nog verkligen varldens blog killer. Sant hander!! Saa vi kor recap. Sen jag *loggade in* sist sa har jag:
-bokat ARCTIC MONKEYS!!! med jennifer!
-tvingats lamna Sverige..... 
-atit pa englands basta kedja aka Nandos
-sprungit 5 kilometer i 31 grader :))))) mitt pa dagen :)))) mvh solbranna genom tshirten :))))
-sett jake bugg!
-sett THE ROLLING STONES !!!!

Det var nog allt! var orimligt mycket mer hajpad pa att se jake bugg an att se stones :) e man fan gurl sa e man yolo not sorry. meeen det var awesome och det var i lordags i hyde park med michael andrew lucy kiralee. satt och sop i timmar innan. drack mintu med chokladmjolk sa himla vart. och en flarra vitt vin som - hold your horses - VAR _GOTT_?? hatar vitt vin?? hette oyster bay och jag hittade det bakom en soffa pa puben obs vi saljer ej den sorten vin = it belong to me. Jaaa sen missade vi ca halva jake bugg men han var supersnygg och sjong som en gud. Dock att personerna bredvid oss var ca 150 ar gamla och ba "assa vi var har forst! och vi har faktiskt lagt EN FILT har!!" och ville att vi skulle flytta pa oss for att de var 3 pers som hade lagt ut en asbred filt och ba "this is mah domain"!? ba how about no. Stod pa filten hela spelningen :) mvh rebel girl. Och jaaaa assa Stoooones. var ju SA bra. Sa klart. Tappade bort alla utom Michael sa fick ett *special couple moment* och fick njuta ensamma.... hehe.... eller ja fick njuta med arga chavs till hoger och mdma-skottar framfor och milda kanadensare till vanster. om du undrade om jag high-fiveade kanadensaren medan jag glatt skrek: "Oh my god you're from Canada!? I'm Swedish! We're the two safest countries in the world!! HIGH FIVE!!!!!" sa ar svaret......kanske........


oooch pa sondagen, dvs igar, sa gick jag upp aptidigt och stressade ivag till Wembley for att springa The Color Run. superamerikansk grej som kanske inte riktigt var min tekopp. Nar man kom dit stod det asirriterande tjejer och killar med mikrofoner och skrek typ: "jump if you're the happiest runner in the world!" eller: "are you ready to get color splashed!?" och man ville ju ba cutta nan. Sen delade de ut visselpipor till 90% av de 15 000 lopare som var dar. alla skulle sa klart blasa i dem "pa skoj". da blev jag sa har glad :)))))))
meeen kul vare! Det var mitt forsta *lopp* (gawd) och vill garna gora't igen. Var asmycket jobbigare att springa nar man sprang i grupp, eller jag brukar kunna springa 5k ganska latt (mina motionsrundor ligger oftast mellan 4-9km) men det var skitjobbigt! Sjalva grejen att man skulle fa farg kastad over hela sig vid varje kilometer var forvanansvart...kul. Trodde att jag skulle ba negga hela skiten. Blev inte ens irriterad pa folk som var i vagen nar jag ville springa om! Brukar annars ha varldens runners rage. obs hittade pa det uttrycket nu obs. men som road rage fast nar man springer... det maste val finnas... well now it does! Sen hade vi *color festival* vid mallinjen och jag slangde gul farg som smakade mjol over okanda manniskor till get lucky samtidigt som alla dansade och skrattade och carpade dan. sen sprang jag villigt in i en strale fran en water hose och akte tub hem helt dyngsur :)) sa hem duscha byta klader promenera till camden ata nandos halloumi- och portobellosvamp-wrap med spicy beans och corn on the cob me en ice cold beer till. mmmmmmmm da liv't da.

De va de. Forlat for osammanhangande inlagg. Och inte ett enda aao fick ni heller. Imorgon aker jag till Bournemouth for andra gangen i mitt liv, den har gangen tar jag med mig grabben och badkladerna for har ska fanimej solas. till then.

7 kommentarer:

  1. aaahh stones, vad spelarom för låtar?!? blir fruktansvärt in awe of alla som sett dom nån gång i livet

    blir dock ej aviz på löpning. /mvh stillasittande b-rud

    SvaraRadera
  2. Löpbilden med svettbandet på plats är klockrent! Du har inget Facebookaccount förretsen?

    SvaraRadera
  3. haha älskar det här inlägget <3<3

    SvaraRadera
  4. haha älskar det här inlägget <3<3

    SvaraRadera
  5. JA! fan vad skoj! vi lär öla på torsdagen(eventuellt fredag också om en är tillräckligt young and crazy men vi börjar bli gamla och slitna) men troligtvis torsdag!! så hoppas du kan då, jag hör av mig när vi är i london town!

    SvaraRadera
  6. men fasen vad fint och lyckligt det låter ändå allt!!

    SvaraRadera