3.21.2016

EN SKVÄTT FRAMTIDSLYCKA

Vet ni vad? Den senaste tiden har jag liksom nyförälskat gått genom Stockholm. Jag har varit utomhus typ exakt varje dag och jag har träffat så många kompisar och ba *carpat loss*. Vårvädret har obvi haft sitt finger med i spelet - men framförallt har jag sett kärt på min hemort pga den här anledningen:

Närmare bestämt till Nottingham!

Närmare bestämt till Jennifer!!!

FÖRSTÅR NI MIN PEPP ELLER!!!!!

Vi har pratat om detta och finurlat och planerat hur länge som helst, säkert tio månader. Minst.
Och det har känts så avlägset och så farligt och så oöverskridligt STORT. Men så plötsligt hade British Airways blixtrea och jag upptäckte flera tusen oanvända Avios som snart skulle gå ut. Och sånt kan man ju inte bara luta sig bakåt och se försvinna! NÄ visst!? Jag gjorde det enda raka - skickade ett pm till Jempa där jag sa: "Du. Vore det ok om jag kom till er i maj?" och hon skickade sitt svar inom ingen tid alls: "MEN JA. Så klart. Boka. NU!"

Jag lydde & nu bara. ÅKER. jag!!!!

Den 8:e maj blir min sista dag på länge i Sverige! Då landar jag i London och tänker att jag hänger där en dag eller två, så jag hinner krama kompisarna där som jag inte sett på en miljon år. Vill också hinna gå på Victoria & Albert Museum, Prince Charles Cinema och (oklart nog) besöka Finsbury Park för att gå på secondhandaffärerna där. Hehe shoutout to the RSCPA på Blackstock Road tbh!

SEN åker jag buss upp till Jempa & Nat & deras sjujäkligt gulliga hund i Nottingham!! Vi ska äta Kettlechips och jag ska söka jobb och redigera min bok. Vi ska dricka rum & ginger ale och vi ska dansa till Arctic Monkeys och vi ska sitta under samma täcke i deras soffa och se på Gilmore Girls och jag ska hångla med så jäääävla många stuprörsjeansiklädda northerners. Hur länge jag stannar? Jag vet inte faktiskt. Jag köpte bara enkelbiljett.

18 kommentarer:

 1. Åååh, JA!!! Är så evinnerligt glad för din (och Jennifer som får hänga med dig) skull!!! Puss och pepp!! Det här kommer bli så jäkla bra!!

  SvaraRadera
 2. fy FAAAARAO så kul! :D <3 :* avis men extremt glad för din skull!

  SvaraRadera
 3. Vrålar JAAAAAAA. Så himla bäst. <333

  SvaraRadera
 4. Jag har läst din blogg länge (sen du bodde i London osv) och jag bor i London. Och jag känner inte ens dig men blev bara så himla glad haha. England <3

  SvaraRadera
 5. JAAA! vad härligt! heja dig!

  SvaraRadera
 6. Åh, bästa Nottingham <3 min morfar bor där, är nu officiellt avundsjuk på både dig och honom!

  SvaraRadera
 7. Började läsa din blogg och följa din instagram för inte alls längesedan (hittade dig genom nån annan blogg.. minns inte vilken just nu dock) men måste bara säga att du är ju ascool och modig och ja grym! Jag ska sommarjobba i England i tre veckor i sommar och det känns skitläskigt men jag är också så jäkla glad för jag älskar England. Kanske stannar jag kvar och söker jobb (egentligen inte kanske för jag vill ju det, fast jag skriver så för det känns så jävla definitivt att skriva att jag ska stanna). Jag blev så glad av det här inlägget och ville väl säga typ det! (och just det tror det var Amanda Jonsson som jag hittade dig via!) Hoppas allt går bäst för dig, lycka till!

  SvaraRadera
 8. WOHOO! Fett bra grej ju! Om du tar en sväng förbi Glasgow nån gång borde vi ta en kaffe/pint/båda :D

  SvaraRadera
 9. så himla glad för dig!!!!!!!! <3 <3 <3

  SvaraRadera
 10. ÄLSKAR DETTA & VET ATT DET KMR BLI STRÅLANDE

  SvaraRadera
 11. <333333 så himla kul!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 12. så glad för din skull!!!! <3

  SvaraRadera
 13. SÅ DET VAR DET HÄR DU MENADE MED ÅKA TILL ENGLY GUUUUU' JAG ÄR SÅÅÅ GLAD FÖR DIN SKULL URSÄKTA CAPS VI MÅSTE JU SES INNAN DU DRAR PUSS

  SvaraRadera
 14. sååå glad för dig chrissy vad bra du kommer ha det <3

  SvaraRadera
 15. ÅHHHHH VAD PEPPIGT HA SÅ KUL

  SvaraRadera
 16. SÅ HIMLA NICE!! så glad för din skull!!! wow

  SvaraRadera
 17. JAAAAAA, alltså är SÅ glad för din skull. jag flyttar också tillbaka till england snart. i augusti drar jag till brighton!!! kom och hälsa på mig. PUSS

  SvaraRadera