6.08.2016

5 BRA GREJER PÅ NÄTET OM KREATIVITET

Det bästa i livet ungefär är väl ändå tips? Älskar att ge, läsa om och ta emot dem! Hela processen i alla skeden bara mm live 4 dat shit. Får riktiga njutrysningar av'ett! Samlar på mig ohyggliga mängder tips i mobilanteckningar, i hjärnvindlingar och på bloglovin. Här kommer 5 stycken ur den senare kategorin! Alla på ämnet kreativitet, skrivande & läsande. Let's roll!


Den här artikeln på Metro Mode om mig, Julia & MYLLER! Vi pratar om hur vi ser på den kreativa processen, vår vänskaps/business-relation och hur MYLLER blev till så klart. MYLLER är ett zine för skrivande människor och om du blir sugen på att läsa första numret kan du beställa ett ex  >>HÄR<< 

Alexandras sviiinbra lista för dig som vill läsa mer. När min läslust sinar återvänder jag alltid till det här inlägget: så to-the-point och peppigt. Känner för övrigt i-n-g-e-n annan i hela världen som förklarar & argumenterar så gediget som Alex. I-N-G-E-N.

Amanda Jonsson delar med sig av sina bästa tips för att komma igång med skrivandet. Amanda är superpeppande och inspirerande så att läsa hennes tipslista är att få en riktig kreativ kick. SÅ bra när en har kört fast och bara: "Varför gör jag det här? Vad är ens skrivande?? Vem är jag???" hehe.

Beatas stora samlingsinlägg över läsvärd feministisk litteratur. För sådana här tips GÅR det bara inte få för många av! Bonus är att Beatas sätt att recensera på är SÅ. BRA. Kompisigt och liksom snackigt så en blir läspepp! Dvs: så som jag önskar att ca alla recensenter ville skriva. Mkt bra.

Floras och Yrsas brevdikt. Utdrag ur ett 80 (!) sidor långt google doc som dessa två författargenier skriver i till varandra när de är isär. ORKAR INTE MED så jävla vackert e det!! Läs det. Nu.

2 kommentarer:

  1. Älskar också att tipsa!!! Håller därför på att bygga en egen Chrissy-tipslista ������

    SvaraRadera
  2. Åhhhh tack finis <3 <3 <3 Både för tipsen och kärleken. Puss.

    SvaraRadera