2.28.2017

10 TV-KARAKTÄRER JAG CRUSHAR PÅ

För ett tag sen såg jag att Sandra hade gjort en lista över de tv-karaktärer hon crushar på. Och det är ju ett jättekul koncept!? Vill också! Så här kommer de karaktärer jag varit / är absolut världskärast i. Hela tjofrängen från ett säkert avstånd i den lilla gropen i tv-soffan så klart.

Angel i Buffy the Vampire Slayer - Vi börjar starkt med min första kändiscrush nånsin! När jag var 10 blev jag hooked på den här serien, och ~dark n troubled~ Angel gick rakt in i mitt lella hjärta. Han är en vampyr, ett odjur, Buffys uppgift är att döda honom. MEN. Grejen är. Han har dragit på sig en förbannelse som gör honom helt unik alla andra vampyrer. Förbannelsen? Han har en själ. Japp Angel e unique vampire snowflake för han har en SJÄL dvs e MÄNSKLIG - och kan därför ~känna känslor~!! Oh em gee. Han kan bli sårad, han slutar suga blod från människor för att han får samvetskval, och - han kan bli kär. JAG MENAR. 

Ian i Utopia. Ja herre MIN. Sidebar: träffade Nathan Stewart-Jarrett, skådisen som spelar Ian alltså, på en klubb i Dalston på min födelsedag. Och med "träffade" menar jag "stirrade på honom när han köpte en bricka med shots och jag stod med en snus under läppen på andra sidan rummet utan att kunna röra mig" :))) Var skakig hela kvällen sen så d RÄCKTE JU om en säg så!! I serien är Ian samvetet, de andra i gänget vill bara vidare till nästa grej utan eftertanke men Ian vill stanna upp, kontemplera att de gör rätt, osv. Han har mest samvetskval och det är väl en grej jag tänder på helt enkelt, killar som våndas ¯\_(ツ)_/¯

Woody i This is England '86, '88 & '90 - kan skriva spaltmeter om min crush på Woody. Men frågan är hur jag ska kunna fortsätta utan att GRÅTA livet UR MÄ??? Denna seriesvit är ju verkligen världshistoriens sorgligaste. Så starkt porträtterat, hela triangeln mellan Woody, Lol och Milky. Glömmer ibland att personerna i TIE är fiktiva karaktärer och kan känna att jag vill *reach out* till dem och bara *i'm here 4 u don't be cry*. Kan ju ca GÅ över LIK för en northern accent också satteee

Dan i Veep - jag jobbar mkt med oklara crushes inser jag. Men alla i Veep är loveable assholes, Dan kanske det största loveable assholet. Han är så jävla rå och skavande och inte alls omtyckt av sina kollegor. När allt går åt helvete får han ett mentalt sammanbrott som han in i det sista döljer för alla, till och med sig själv, och sen när det är *out in the open* förnekar han ändå att det ens hänt. I mean, reeeeelaaaaate på den va hehe vill ba ligga rought med honom och sen se nåt smart program tsm efteråt och plocka isär programmet med våra ~syrliga observationer~ tbh


Matt i American Horror Story: My Roanoke Nightmare - Såg Cuba Gooding Jr för första gången i mitt liv i Men of Honor i början av tvåtusentalet och har varit kär ever since. Han har ETT ansikte!!! HUR kan det UTTRYCKA så MKT känslor!!!! va va va!!!!! Rösten! ÖGONEN!!? Ja okej är kanske inte lika kär i Matt som jag är i Cuba hehe. EVENTUELLT är jag inte ens säker på om hans karaktär verkligen heter Matt. Var KANSKE för upptagen med att stirra på denna dreamboat till man för att helt uppfatta seriens handling........

Vod i Fresh Meat - en ambitiös slacker som inte tar nån skit från nån. Varken från sin kompis Oregon, som egentligen är rik men lajvar arbetarklass för att "vara cool", eller från gamla gubblärare som ligger med sina universitetsstudenter. Vod sätter ner foten och säger alltid ifrån när något inte är som det ska. Hon är så jävla rolig, charmig och on-point.


Seth i The O.C. - herreguuuuud vilken crush 15-åriga Chrissy hade på Seth Cohen!!! Sinnes. Hade iofs hälften av min klass också. Älskar att vi varje torsdagsmorgon serr samlades i klungor i skolan och diskuterade onsdagskvällens avsnitt?? Mm. Men ja man älskar väl en neurotisk nörd mvh // är en :))

eller ja om det är bikt som gäller så kan jag inte riktigt bestämma mig för om d e seth lr hans pappa jag e mest sugen på :)) mkt polariserande känslor att känna som femtonåring #sandycohentheoriginaldilf

Thomas i Peaky Blinders. Karaktären Thomas är den mest seriösa personen i Birminghams historia, ler typ 1 gång per säsong och har ersatt en uppfattning av humor med en veckoprenumeration på cigaretter. Är väl ingen hemlighet att jag vill boka Cillian Murphy och asså du ser ju själv?? En isklar blick och kindben som kunde ge skärsår. Skulle nog inte ens klara att hålla ögonkontakt m honom utan att jizz in ma pants jag MENAR!!! En e blott mänsklig ändå.

Troy i Community - vem ser ens på denna serie nu när Donald Glover lämnat?? Ente denne jente ente. Troy är så himla lovable. Lite korkad kanske men så jävla gullig och har världens mysigaste bff-relation med Abed.

Jake i Brooklyn 99 - vad vore ens en sån här sammanställning utan Andy Samberg tbh :)) Jake är en jättebebis som inte kan låta bli att kläcka ur sig fyndiga kommentarer i tid och otid för att han inte kan hantera känslor eller, du vet, att vara vuxen. Been that person amiriiiiite ;')) Han har en utvecklingskurva av guld och ett ansikte av gummi som kan böja sig i de knäppaste uttryck. Så himla mkt californian high school dude över honom?? oklar aura men ja, I'd hit it.

Happ det var mina tio tevecrushes d!! Har jag missat nåt bombshell!? Vem crushar du på gullis? Berätta! Behöver material till mina late night googlingar if u kno what i mean ;))

14 kommentarer:

 1. på tal om Nathan och Woody du har väl sett Misfits??!

  SvaraRadera
 2. <3 Alltså! Älskar dig, blogga mer osv *angelemoiji* På Sandra Beijers FB-grupp (925) var det en tjej som ville ha bloggtips och någon nämnde din blogg! Minns att jag hamnade här PGA att du hade kommenterat om ett kärleksbrev du skrev som barn? På Hanapees blogg. Lever typ fortfarande i tron att din blogg är liten? Och en halvt okänd/dold pärla... Har typ inte hänt med i din bloggs tillväxt.

  PS. Älskar Seth! Obvi. Och Woody (+ alla andra karaktärer i TIE) Kul att du tog upp Cillian Murphy, min kille sa sist vi sågs (fortfarande distansförhållande han i Sheff och jag i Sverige) att folk sagt att han är lik Cillian! Tyckte det var lite kul för C är ju sjukt fin. Det är min kille med såklart. Men har aldrig tänkt på likheten. PUSS!

  SvaraRadera
 3. william i skam..........:-) men det vet du ju redan

  SvaraRadera
 4. Ja älskar dig ja älskar dig<33 du är min tv-seriecrush iaf. BRA INLÄGG!!!

  SvaraRadera
 5. ÄLSKAR DETTA INLÄGG!!! Har typ sett noll av serierna du nämner dock. Men ska! Så många bra tips ju. Mina tv-crushs är typ Logan i Gilmore Girls, Jon Snow i Game of Thrones, Nate i Gossip Girl aa och Matthew i Dowton Abbey! Gud HUR tänkte jag glömma honom. Plus säkert någon mer men kommer knappt på vilka serier jag ser på just nu? Aja, ska spara och hjärta ditt inlägg nu och skriva en lista på vilka tv-serier jag måste se asap. Godnatt!

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. https://68.media.tumblr.com/21f4a66d9a1f4c650d1eed290b4d94a6/tumblr_njcqfiU4Qk1u01e50o1_500.gif

  http://68.media.tumblr.com/eecedc065b64cfccb1ce42baac3048d9/tumblr_ncmh633Rh11tmr3g2o1_500.gif

  Wes från How to get away with murder OFC!!!! Kolla ba på gifsen. Vi är väl still on för torsdag btw???? Pöss!

  SvaraRadera
 8. WOODY JAG DÖR <333333

  SvaraRadera
 9. Saga Kjellberg1 mars 2017 19:23

  Vilket underbart blogginlägg!
  Mina all-time crushes är nog: Jack från Miss Fisher's Murder Mysteries, Neal från White Collar, Chuck Bass, och Heath Ledger i hans sista film (ok kanske inte faller inom "tv" kategorin). Så basically skarpa käkben och kostymer, inser jag nu.

  SvaraRadera
 10. Haha fiiiiint att jag också har crushat på samtliga dessa <333 great minds osv <333

  SvaraRadera
 11. OMG WOW 5/10 delade crushes!!! also tänker bara på snow dogs när jag ser cuba gooding jr HAHA <3

  SvaraRadera
 12. Så fin lista<3 Ian <3 <3 <3

  SvaraRadera