9.14.2009

Hejhej alla sötingar där ute i sajberspejs! Vad händer? Själv sitter jag här i min säng och gömmer mig från mina grannar *psykfall*
Nej men på riktigt, de är läskiga. En snubbe (Mike tror jag han heter) är polis (JA, Johanni, jag SKA höra om han är singel öhöhöhö) och han gick precis förbi och sjöng på den där Someday, Somehow med Nickelback. Alltså. Finns det nåt i hela världen som jag hatar mer än krig, svält, högljudda pennklickningar, och att få slem loskat i ansiktet så är det fan bandet Nickelback. Alla låtar är exakt likadana. Alla låtar är exakt likadana. Alla låtar är exakt likadana.
Alltså nej. Vi sparar den. Hade tänkt gå in mer i detalj varför de är så dåliga, men blev sjukt deprimerad.
Ja och tjejen som också bor här, Lauren, är typ supersnäll ibland och ibland aselak. Ok hon har inte varit elak mot just MIG än men det kommer. Hon är en sån person bara. *ofördomsfull* Hennes kompis är en så fjantig, vill slå henne varje gång hon pratar, skoja fast ne. De typ: "Vi är så jävla coola för att vi är från England, kolla hur coola vi är, älska ljudet av min röst, visst är det det finaste du vet? Så jävla värt att vara jag, du måste må sååå dåligt som inte är lika bra som jag, stackars dig, HÄR, lyssna lite mer på min röst så mår du bättre" Haha kan inte förklara men de tror typ att de är gud och så låtsas de vara så himla ÖDMJUKA about it.
Ja och så har vi då Jean-Charles. Vi blev väl automatiskt lite ihopteamade från början eftersom de andra behandlade oss som efterblivna barn (nedvärderande, men ändå pedagogiskt) och vi inte orkade det. + att de andra lät oss vänta ASLÄNGE på dem igår när vi skulle ut, alltså typ 2½ timme eller nåt. Så vi ba fakk dis shiiit och gick upp igen och chillade på rummet. Alltså orkar inte ens skriva allt som hände men vi hängde i alla fall till typ ett, sen blev det tryckt stämning pga vissa saker så jag gick hem och låtsades sova. Aaaa SATTE.
Älskar Hotmailreklamen, exakt så jag känner mig/ser ut för tillfället.

3 kommentarer:

  1. POLISEN ÄR PAXAD!!!!! ville bara säga det så att det inte finns några oklarheter kring detta. och du behöver inte vara ensam länge till, kommer snart och hälsar på!

    SvaraRadera
  2. hahahaha, bilden! <3 älskar versalerna..liksom måste förtydliga att man inte vill leva ENSAM längre. Idag har jag sålt 18 paket rakhyvlar = ännu mer pengar till min londonresa. Har kommit på att om jag fortsätter sälja som en kung kommer jag typ kunna dra snart!! kan också boka in vilka dagar jag vill åka så jag kan typ vara ledig i flera dagar om jag vill. BRA VA? haha men tell me more om JC (hans nya nick haha)!! VADÅ TRYCKT STÄMNING, HOOKADE NI??? :o det är ju sånt här du måste berätta (och du kan vara anonym, det är lungan)...är han en hottie btw? MISS YA GRRRL! PUSSSSSSS

    SvaraRadera
  3. mitt msn hackade igår. inga meddelanden kom fram! :(hoppas allt känns lite bättre. <3 se till att ladda på pengar på ditt mobilkort nu!

    SvaraRadera