10.12.2009

Idag känner jag mig sjukt provocerad. Vet inte varför. Det liksom rycker i hela kroppen av tillbakahållen aggression, och säger någon nåt som jag inte gillar så ryter jag verkligen tillbaka. Jag brukar ju som bekant inte göra det. Men nu verkar den spärren lossnat. Christina är ingen snäll tjej längre, haha.
Alltså en grej som jag glömt säga är att en av mina gamla vänner från Sverige var över för ett tag sen. Hon är jättetrevlig och så men något som irriterade mig så fruktansvärt var att när jag gick in i mitt rum, för att hämta nåt som HON bett mig hämta och för att vara SNÄLL mot henne, så står hon i köket med min flatmate och ba, "Yeah, Christina is SUCH a push-over."
Jag kom in och hörde det och ville bara hälla smält glas i hennes ansikte. Jag har jobbat HÅRT för att bli respekterad här, det är en fine line mellan att vara partyprisse (haha) och typ slut of the year. Och jag har lyckats. Jag HAR fått min respekt.
Men så kommer hon och raserar det på två sekunder. Jag blir så sjukt arg så ni anar inte. Blev verkligen på surarhumör, slutade prata med henne tills hon bett om ursäkt hundra gånger om.

Tror att det irriterar mig så mycket eftersom det var exakt så där som lolita girl och heffaklumpen var mot mig i IB, och jag TÅL INTE att bli behandlad så längre. Jag gör inte det. Vem tror folk att de är? Jag kan vara jättesnäll men inte fan tänker jag stå ut med att du utnyttjar mig och klankar ner på mig för det. Om du nu inte uppskattar min vänlighet så fine. Då tar vi fram Sheena the bitch istället.

3 kommentarer:

  1. vad vi har längtat efter henne =D

    SvaraRadera
  2. heffaklumpen, min alldelles egna blå karamell <3

    SvaraRadera
  3. YAY, you go girl! (inser att en vanlig person kanske inte riktigt skulle säga det, någonsin, men det var ganska precis så jag kände. Så ursäkta min oorginella kommentar, men ja, there you have it! :D)

    SvaraRadera