10.21.2009

you sound like you're from LANDAN

Nämen heeeej!
Haha skoja.
Igår var jag och Madhia runt i LANDAN och ba, virrade. Fett kul. Vi åkte ut till Westfields, det är det största varuhuset i hela Europa. Jag vet inte hur jag kunde hålla mig men jag köpte faktiskt bara EN enda grej, en röd rosettring i plast för 3 pund. Varje gång jag tittar på den vill jag äta upp den, den ser ut som godis.
Och idag har jag bara slöat. Kollar klart på sista avsnittet, första säsongen av Skins nu. JAG ÄR HELT KÄR I DEN SERIEN. Älskar Cassie. Hatälskar Tony. (LITE kul är det väl att han heter Stonem i efternamn, väl? Stone 'em? Va?)
Aaa och så har jag gått heeeela vägen (öh typ 5 min) till Waterloo, för att handla potatismos. Mm jag var för lat för att laga egen potatismos, så jag ba gick och köpte färdiglagat mos som man bara värmde upp. Och en låda grönsaksblandning. Fett värt, fett värt.
Och liksom ni vet det här med att klä upp sig för att gå till affären? FETT TÖNTIGT VA? Mm, jag gjorde det. Alltså liksom, när man bor i Hässelby kan man bara dra på sig mjukisbrallorna och dra upp hooden så mycket att den halvskymmer sikten och ba, jogga till Åkermyntan i smutsiga Converse (haha, eller var det bara jag frågetecken frågetecken). Men i LANDAN så känner man att man kan väl se LITE bra ut i alla fall.
Haha så ja eftersom det är så fruktansvärt kallt nu så drar jag på mig jeansleggings, en lång tjocktröja (den blå med en jättestor, paljettig rosett runt halsen) och min pälskappa och killör hiiils. Sjukt spejsad outfit med andra ord. Tänk Lady Gaga. (vet att man inte VILL få den upmaningen, "tänk lady gaga" meeen. typ så såg jag ut. haha SKOJA)
Och ja jag kommer in på Sainsbury's och vakten där ba, "Wow, I love your outfit! You look like you're acting in a movie." Jag typ, hihi tack! Men egentligen betyder det bara att jag såg ut som en himla diva. Aaaa sen i kassan så får jag ragg! Liksom! RAGG? I kassan!? Sånt hä ä jante van ved där jag kommefrånn. SÅ DET VAR JU RÄTT NAJS HUR HAR DIN DAG VARIT typ

PS jag vill åka till Paris. Det kostar 90 pund. Någon gång innan de här tre åren är slut SKA jag göra't. Om ni inte vill att jag säger upp bekantskapen här och nu med er alla så får nån av er låtsas som att ni tänker följa med mig på det äventyret! Jaaaaa! OKEJ?

5 kommentarer:

 1. hahaahah döööör! "dra på sig mjukisbrallorna och dra upp hooden så mycket att den halvskymmer sikten och ba, jogga till Åkermyntan i smutsiga Converse"....allt stämde in förutom joggningen?? hahaha, fick bara en fin bild framför mig..loveläh. Men haha, alltså åååååh londonnnnnnnnnnnnnn SNART KOMMER JAG! *snuskpella*

  SvaraRadera
 2. hahahaha det är fan sant ju. om jag bodde i london skulle jag också fixa iordning mig innan jag gick och handlade, men aldrig här i hässelby :P och du, jag kan lätt följa med till paris!

  SvaraRadera
 3. visst är Cassie the shit? hon blir bättre sen ^__^

  SvaraRadera
 4. Gotta love Skins. Och japp, hon blir waay better sen :D PLus, jag följer med till Paris! Men ska du bara vara borta i 3 år?

  SvaraRadera
 5. Ni ä så gölliga! =D
  Haha, åh ja Cassie blev ännu bättre sen! Men vad tycker ni om säsong 3? Jag har bara sett två avsnitt men det verkar inte alls lika bra. Blir lässän. Jaaaa, soft att man får sällskap till Paris! :D Och well Alekz, jag kommer ju hem lite då och då så klart :) Men utbildningen är 3 år! ^^

  SvaraRadera