10.12.2009

På måndagar börjar jag skolan först klockan ett, så imorse när jag vaknade vid halv nio-tiden och solen sken in genom glipan i gardinerna så fick jag en sån lust att ta en promenad.
Gick bara till butikerna, köpte frukost och vandrade hemåt igen, men det var ändå fint, mysigt att vara uppe och ute så tidigt. Hade sovit kanske två timmar men kände mig ändå utvilad. Kändes som början på en bra dag, helt enkelt.
Så kommer en uteliggare fram till mig och undrar om jag har någon spare change. Jag får dåligt samvete. Jag står ju där med två påsar som jag uppenbarligen har matvaror i, så han fattar ju oundvikligen att jag faktiskt HAR lite småmynt på mig. Och han ser ju så hjälplös ut. Tovigt, ojämt skägg, trasiga kläder och udda skor. Han mumlar nåt om att "kebab skulle vara gott".
Jag ba, aww! Ska se om jag har några mynt!
*tar fram plånboken*
Ger honom några mynt, blir faktiskt en rätt stor summa pengar, typ drygt 2 pund. Det är ändå rätt mycket att ge någon man inte känner, ba här ta 25 spänn, gå och bränn de på knark! liksom. Men jag känner att stackarn ska väl få i sig ett mål mat.
Vet ni vad som händer då?
Där står jag och ska precis lägga ner plånboken. Då ser mannen antagligen några sedlar sticka ut, och han ba, "How about these ones?"
OCH SÅ TAR HAN MINA PENGAR OCH SPRINGER.

Jag blir så jävla chockad att jag bara skriker NOOOOO! YOU FUCKING BASTARD!
Alla runtomkring ba stirrar. Hobon vänder sig om och ba stirrar. Fattar inte varför jag inte springer ikapp honom, he has a limp ser jag så jag skulle liksom kunna GÅ ikapp. Men jag blir så sjukt jävla förvånad att jag bara står där. Och en kvinna vänder sig till mig och säger, "Oh god! Did that man just take money off you!?"
Och jag ba, "Jaa-aa!" och då känner jag hur typ tårar av ren och skär ilska börjar välla upp, alltså THE CHEEK av honom! Så jag går därifrån, medan mitt huvud nästan snurrar runt av alla rusande tankar.
Rånad. Av en haltande gubbjävel. SOM JAG REDAN, HELT JÄVLA FRIVILLIGT, GETT PENGAR TILL.
Alltså THE NERVE. Som jag sa till Madhia. "I don't see his bloody MORALS! One thing if he'd steal from someone who'd refused to give him any change, but I DID. I was NICE."
Ja. Tror nog att det är därför jag är så brutalt jävla asirri idag. Ska iväg på ferre om ett tag men det enda jag känner för att göra ikväll är att ganga up (tänker mig Mike och has biffiga polisvänner), typ bryta loss några stålrör från nåt bygge och ba UT I NATTEN OCH LETA RÄTT PÅ DEN JÄVLA HOBON.
Haha.
SA JU att jag har ändrats.

1 kommentar:

  1. hahaha din stackare. past-christina skulle intalat sig själv att hela incidenten var hennes fel! jag gillar nya <3

    SvaraRadera