1.26.2010

Alltså livet ba ler mot mig idag!

Jag fick svara på en fråga som ingen annan kunde svaret på i skolan idag! *exalterad Hermione* Kalla mig gärna tönt men jag tror benhårt på att man ska bejaka den där nörden inom sig med mellanrum. Annars bryter den sig igenom och tar med ett maskingevär till skolan och skjuter ner alla, säger att det är hårdrockens fel (jag skulle lätt blejma allt på Nickelback, hatarom så DET KAN DE GOTT TA) och sen när polisen börjar rusa in så ba köra gevärsmynningen upp i min egen gom. Ba BOOM liksom
Nej men ja. Den handlade om Doctor Who! Och svaret var Titanic! Fatta. Jag fick dels skrika ut något som var rätt, och samtidigt låta som om jag var trailer trash på Jerry Springer och försökte förolämpa nån (men misslyckades grovt). Fatta häftigt! Att nånting så fel kan vara SÅ RÄTT. <3 br="">
Nej men ja. Läraren i det ämnet är dessutom typ känd, fatta fränt! Hahaha fast han har skrivit typ Vampire Dairies, ska man laffa eller weepa PÅ DEN LIKSOM. Fast han är tydligen bästis med scriptwritern till bend it like beckham, lite tufft typ! Och dessutom så tvingade han mig att lämna Madhia och sitta med Michael hela lektionen istället, vilket var gött! Han är liksom den näst snyggaste i klassen. Eller, han VAR det, men nu under lovat har den snyggaste killen ba gått och klippt sig ASFULT! Typ rakat av sig allt hår, fast ojämt så att det är lite längre stubb på ena sidan om den SNEDA TUPPKAMMEN som har etablerat sig mitt på hans hjässa. Alltså förut, aka INNAN KATASTROFEN, så hade han rätt snyggt hår, typ lockigt blont som var medelkort och lite kortare längst bak i nacken, och längst där fram så han kunde ha luggen i en typ korkskruv. Assnyggt men nu har han gått och förstört det genom att placera en avklippt, uppochnervänd stump till sopborste ovanpå skallen. HUUUUUUUUA ALLTSÅ.

Ja så jag sitter och pratar med Michael i alla fall, som numera är snyggast istället för näst-snyggast (ehh. Han är dock ginger! Alltså seriöst, weepar om DET är min stil nu). Och han är från Hull så han har väääärsta northern accenten, så jag fattar ingenting. Han sitter och frågar mig artiga frågor och jag typ KAN DU TA DET DÄR IGEN? och så måste han vara trevlig och tålmodig när jag är efterbliven och frågar för 73:e gången vad han menar med "ee wont t'lurn" (= "I wanted to learn"). Till sist tappar jag tålamodet med mig själv och i panik typ skriker jag AJ AM FRÅM SVEDEN! THIS IS VAJ I DON'T UNDERSTAND JU På riktigt. Tänk er också att jag hela tiden pratade med min "hej jag är en utlänning"-röst (jag får den när jag tänker för mycket på att jag "inte kan engelska", vilket resulterar i någon sorts låtsas-brytning som är totalhemsk. alltså jag HAR ju en brytning redan, men när jag tänker på att jag har en så blir den typ 157 gånger värre och jag snubblar på orden och trasslar in mig i uttal och BLIR SÅ JÄVLA FRUSTRERAD för att jag gör det. Så han sitter och är snäll och frågar trevliga frågor och jag typ MEN HÅLL KÄFTEN DIN JÄVLA TÖNT okej inte riktigt men ändå.)

Sen skulle intervjua varandra. Men det var SPÄNNANDE, hade en TWIST!!! Vi skulle få reda på så mycket "vanlig" information om varandra som möjligt, men sen skulle vi lirka fram nåt weird fakta som alla skulle ba ":O!" åt när vi läste upp det sen. Jag tänker inte säga vad mitt var! En LÄSARE skulle bli stött av det nämligen *making enemies is good! (haha det är bara roligt om alla fattar att det är en ironisk referens till backyard babies ((paranteser inom parenteserna inom stjärnorna är fett nyskapande och koolt))* Men hans var verkligen bäst. Haha jag frågade typ: "So where do you live?" och han ba: "I used to live with my girlfriend, but then she stabbed me in the throat so now I'm in student accomodation!" hahaha, alltså finaste nonchalanta inflikningen evör!? Har aldrig varit med om nåt roligare typ.

Och seeeen på min andra 4-timmars-lektion idag så satt jag med Madhia och Georgia och diskuterade Frankenstein. Vi blev indelade i grupper också och då hamnade vi med två chavs!! Ville gråta. De fattade verkligen ingenting. Vi skulle analysera en relativt enkel passage, en ur Frankensteins dagbok typ, och efter kanske 10 min av att de stirrat med glasartade blickar på oss så får den ena ur sig, med SLÄPIG röst: "So is this text about Frankenstein or what?" Man ba EHH boken HETER så, så eeh ja ANTAGLIGEN? Alltsåååå jag orkar inte haha. Så fult sminkade också, massa foundation och typ 2003 års färgskalor på ögonskuggan. Uuuh och verkligen glossigt lipgloss också, vill kräkas lite. Var också sjukt rädd av att vara på så kort avstånd till, inte EN, utan hela TVÅ chavflickor också, under såpass lång tid. (Se: Människor som vistats för länge i Tjernobyl.) Var asrädd att jag skulle catcha chav, liksom.

Hörde efter lite med Georgia i alla fall, om uteställennn och så. Och tja summan av kardemumman så ska hon med ut på mah böfdah! Gött liv. Fränt.

Sen har en man med lila tandkött försökt få tag på mig idag. Men han har ju just lila tandkött så han lär ju aldrig få någon form av tag i mig.

2 kommentarer:

  1. hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, "TITANIC!" jag döööööööööööööööör. Vill ba vara hos dajj i lundun och lysa med laserpennor på chavs istället för att sitta här i -10 grader(inomhus)i äckliga fleecetröjor och dricka té för att keep mahself alive likzom. Snartsnartsnart ska jag boka en tirre! PUSS.
    ps. (haha <3) har du skype?? har precis skaffat!! verkar jättemodernt och tufft!. DS.!!

    SvaraRadera
  2. hahahhaha men götttt! aaah jaaa har skajp! antingen mitt namn med punkt eller understreck mellan, kommente ihåg. allså ååååh fint det kommer bli, vi kan hejta on da woooorld genom sajberspejs! blir askalas! som det heter, om berget inte kan komma till muhammed så får muhammed skajpa berget. <3

    SvaraRadera