2.12.2010

"not...in the way at all. not at all..."

Fyfan jag har sån himla panik förresten. Jag läser "Writing for Performance" nu i vår och idag sa vår lärare ba: "Just det, och innan april ska ni ha skrivit en pjäs. Den kommer sättas upp här på skolan och vi kommer ha riktigt bra skådisar som tar sig an manuset, så se till att det är riktigt bra nu!" typ och jag bara AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
och sprang ut ur klassrummet, ut i solen, skrek på småbarn och började kasta stenar och klättrade upp i ett träd och satt sedan där i tre timmar och kramade stammen, samtidigt som mina prestationsångesttårar sipprade ner över löven på marken och ner i jorden in i rötterna osv osv. Okej kanske inte men ungefär så.
Hur I HELVÄTTE ska jag kunna skriva en pjäs? Bara där tar det ju stopp liksom. Sen att stackars duktiga skådespelare ska behöva uppträda skiten också, är inte det bara det värsta man kan utsätta folk för? Alltså visst om det här var frivilligt skulle man ju kunna bestämma sig sen, när pjäsen är skriven och man vet om man tyckte den var okej eller om man ville kasta den i Themsen.
Ööööh jag vet inte. Nån som känner för att skriva en åt mig? TACK!
Också så är jag litt lessen för att Florence + the Machine gör en gratisspelning ikväll och jag fick inte vara med på listan :( Buhuuuu.
Men det som är värst med idag är att jag stapplade min väg till köket, och väl därinne så ÄR DET JU KLART att JC kommer och ba "Helloooooo" (som Eleanor i the boosh. Ni måste se!) och uuuuuh alltså jag dör. Jag stod och diskade i det lilla prånget som är vår diskhörna. I detta hörn har vi också vår spis. JC ba: "Jag ska bara stänga av spisen" och så kom han till hörnan och stängde av spisen, men istället för att flytta sig SOM EN NORMAL PERSON SKULLE GJORT och liksom gå och ställa sig på andra sidan om mig där det finns flera meter av spejs, så ba STÅR HAN KVAR DÄR. hahahaha alltså det är så stelt så det finns inte. Jag ba *diskar* och är han är astyst, till slut efter några minuter så frågar jag typ: "ehh... är jag i vägen eller nåt eller?" utan att vända mig om och han typ: "nooo...not...in the way at all. not at all" och sen är det så JÄVLA ÄCKLIGT för jag hör honom typ. FLÅSA. Alltså en äcklig fransman står bakom mig, kanske centimeter ifrån mitt ass, och ba *flås*. ALLTSÅ LIVET JAG ORKAR INTE

3 kommentarer:

 1. alltså när ska JC sluta vara så jävla utvecklo hela tiden???? LACKAR!!! och asså ang pjäsen! you can do it för fan! tänk från den positiva sidan...asgrym uppgift ju! och liksom, det är ju det du älskar att göra..skriva. sätt dig någonstans och bara låt dig inspireras! (haha det var niotillfem som skrev det där INTE JAG) nämen, strunta i att det ska vara en pjäs utan släpp allt och skriv skriv skriv bara, sen kan du göra den mer pjäsaktig i efterhand. okej, lättare sagt ÄN GJORT (ordspråk-uttryck ftw) men försök att inte tänka så mycket utan kör på bara *livscoach med sönderblekt hår och galet leende*

  SvaraRadera
 2. woooah JC!! jag tar tillbaka alla tillfällen som jag sagt "men han verkar ju snäll.." det där var inte okej. jag sitter här och hela kroppen ryser (av obehag ^^)
  håller med linnea!

  SvaraRadera
 3. euw. JC är verkligen inte okej någonstans.
  och du, klart du kan skriva en pjäs! kommer du ihåg att du gjorde det i mellanstadiet? okej, jag vet, det var då men vi spelade ju upp den och alla ÄLSKADE den! nu är du ännu bättre på att skriva så gör som linnea sa, bara skriv och sen gör det mer pjäsaktigt i efterhand. är helt övertygad om att den kommer bli skitbra! du är grym på att skriva, kom ihåg det!!!

  SvaraRadera