6.21.2010

hejsan jag är typ hemma! hallelujah osv osv.
har längtat ihjäl mig efter svensk/t: mjölk, vatten, OST (alltså herregud allt annat förutom cheddar eller leichester cheese är som små, gula bitar av heaven i min mun), bröd (brödutbudet jag levt bland har typ varit: vit limpa, brun limpa, vit toast, brun toast, scones. så himla fullkornsfattigt att jag ville gråta.) och framförallt TRÄD. de gröna jävlarna. satan vad jag saknat dem. alltså visst det finns ju parker osv i london men det är inte samma sak, de är omgivna av hus och avgaser och det är asfaltasfaltasfalt. här hemma är allt ba *grönt*, egentligen typ hatar jag naturen men efter ett halvår helt avskuren ifrån den så känns det ändå rätt soft att ha den precis runt hörnet (ba *skriver blocketannons*). mm ja så jag ÄLSKAR TRÄD, ska gå och sätta mig i nån närbefintlig skog och BARA VARA.

ps jag och lk åkte till brighton precis innan jag skulle hem. gissa vem vi såg!!! alltså bästa kändisen jag sett. vi såg SUPER HANS!!! nu kan jag dö lycklig.

ps 2. alla som ba "....jaa..ha?" kan ju ta och se på peep show. det finns på youtube och det är det bästa som hänt världen sen humor ens UPPFANNS.

1 kommentar:

  1. Hörru, "Ge mig femman, livet", det här är ju förbannat, skitfint. DU HAR RÄDDAT MIN KVÄLL.

    Och ohyes, det var MIn artonårsdag. Är helt till mig. Slår klackarna i alla tak jag kommer åt. WOOP! WOOP!

    SvaraRadera