6.06.2010

kan någon svara på min fråga? nej, jag trodde väl inte det heller.

maffig titel där. vet vad ni tänker, MEN NI HAR FEL OKEJ det här är faktiskt roligt. alltså är jag självgod om jag sitter och skrattar åt det här? tills jag GRÅTER, hör ni det TILLS TÅRARNA KOMMER. haha gud orkar inte. har precis kommit hem från ett födelsedagsfirande, så himla mycket drama med alla dessa britter fattar inte hur de orkar. men ja mer om det senare om man orkar någon gång, först kan vi ta och beskåda dessa utdrag ur min dagbok. jag minns det som igår: jag var tio år och jag skrev dagbok precis varje dag (haha gud när tredje harry potter-boken översattes till svenska - alltså inte när den faktiskt SLÄPPTES, utan bara när den ÖVERSATTES - så skrev jag en hel himla sida om det. typ om hur många kopior som skulle tryckas, och hur fort förlaget trodde att de skulle sälja slut. jag ba "bokförlaget Tiden förutspår att de 300,000 kopiorna kommer sälja slut redan inom den första månaden." liksom fanns jag??) ja i alla fall, min namndag är den 24 juli. min mellannamnsnamnsdag är den 19 november. eftersom jag är ett bortskämt litet barn så brukade jag få presenter båda gångerna. här följer mina tankar om en mellannamsnamnsdag då jag aldrig fick mitt paket.
ps. jag ILLUSTRERADE varje inlägg. håll till godo.

alltså "...Eller?". Cliffhangern är ju total.

"och den kostade inte mindre än 179 kronor", alltså KAN MAN VARA MER LILLGAMMAL?? och haha "det är dålig stil" gud finns jag.

"Jag fick inget av det jag ville ha. Jag fick två porslinssvampar... jag mår dåligt. Jag har ont i huvudet, dödsont i benet och skitont i magen." är ju en klar höjdpunkt. Min favorit är dock tveklöst hur jag hopplöst frågar om någon kan svara på min fråga. Och sen svarar på det själv.
*Notera även: signerade teckningen med mitt mellannamn, tyckte det var lite kryptiskt och häftigt av mig.
guuud. kommer inte kunna ÅTERVÄNDA HEM efter det här inlägget känner jag. skammen är för stor. aja, där har ni mig i alla fall SÅN Ä JA man får ju ta o bjussa på sig själv lite då och då va! *viftar på armbågen + avger käck blinkning*

10 kommentarer:

 1. hahahahahahahahahaha asså jag dööööööööööööööööööööööööööööööör! snälla säg att du har kvar svamparna! <3

  SvaraRadera
 2. btw så har jag inte en enda namnsdag, men min syster har tre *mobbad tjej*

  SvaraRadera
 3. hahahaha "VOLVER - ATT ÅTERVÄNDA" jag ba orkar inteeeeeeeeeeeeeee!!! och teckningarna...så himla viktigt att skriva ut hela titeln på filmen också "ifall man vill komma ihåg det när man blir äldre " typ, haha avlider

  SvaraRadera
 4. haha, kom ihåg när vi två satt och läste det här på café 60. Jag satt och skrattade så tårarna rann och det gör jag nu också! saknar dig! ELLER? ;)

  SvaraRadera
 5. Hahahahaha älskar dina gamla dagboksinlägg! Har du inga fler roliga att visa upp? :) <3

  SvaraRadera
 6. Åh för underbart alltså! har också kollat gamla dagboksinlägg, så himla kul! och porslinssvampar! <3

  SvaraRadera
 7. hahahaha så jävla trippy illustration med svamparna också LOVE IT

  SvaraRadera
 8. ok detta e d roligaste

  SvaraRadera
 9. Okej alltså TACK! MVH hade världens sämsta dag men garvar så jag gråter pga detta inlägg <3

  SvaraRadera
 10. det här var så jävla kul verkligen

  SvaraRadera