11.01.2010

bitte, un hallowienerdog fraulein

men ja alltså för att återkomma till det väsentliga: halloween! alltså åh, såg johannis och sophäjjans utklädnader, så himla bra!!! blev typ avundsjuk på hur bra de var, åh. mina flickor liksom *sprutar hjärtan* hehehehe. skickar all my loving till dem alltså!
madhia, claire och cameron är hemma över da holidayz, så jag, majken och linnea fick parta ensamma. men de e ju de vi e bäst på!! ehehehe. nej men ja vi drog till king's college student union på after skool klub, och som vanligt så var det asbra! haha åååh vissa autfitts alltså. en edward scissorhands som gick omkring och var deppig och tyst hela kvällen typ, verkligen totalt IN CHARACTAH, respekt lissom. sen en asbra jesus, massa nakna mänskor, och en lifesize barbiedocka i obruten förpackning. i was impressed.
vi såg då ut så här dåra:

majken var typ knarkarzombierockstar, lajnilisch var svetlana, och jag som witch doctor ehehe.
aaaa så feztade vi med massa spenande folk, det var kul. sen åkte vi en asfull buss hem, det var mindre kul :( en kille sköt mig tex i huvudet med linneas gevär :( och sen blev han ledsen för att jag sa att jag hade dödat två fjärilar och satt fast dem på mina ögonfransar. uuuh ja sen iggade vi honom, sen när vi skulle av så var vi tvungna att på rille armbåga oss fram, alltså sån himla megapanne, HATAR confined spaces. eller i alla fall när de är så himla packade med folk, får typ panikångest for real. ajaaa, slutet gott allting gott liksoM!!!

hur var DIN halloween? ~~~*~¤~*¤*~*¤*~*~~~

2 kommentarer:

  1. spännande kväll :) vår natt var rätt rolig..men vi hamnade såklart på det värsta av alla fjortishak du kan tänka dig...och tänk snäppet värre. haha. sophie som föreställer en deppig edward scissorhands + fjortisar och brats = ????+++??? ungefär så. men fick ju fira med frida och johanna så det vägde upp det hela ^^

    SvaraRadera
  2. haha men åh, nej! alltså haha vad gör fjortisar och brats ens ute på halloween?? är det inte meningen att de ska stanna inne och antingen lyssna på håkans nya / testa olika hårgeléer? haha men åååh. huvudsaken ja! att ni hade varandra i alla fall. weeeei! :D

    SvaraRadera