11.01.2010


gooomorråååånn! *lägerledarleende* här sitter jag med en hääärlig frukost! fruit shoot!! åååh så himla fräsch juicesmak, fast samtidigt inte så tjock/"matig" som vanlig ohjay, if ya know what i'm sayin. OCH samtidigt som den samtida händelsen: den är heller inte saftig (alltså här menar jag "ej saft-liknande"). sådant är nämligen ett stort minustecken i min bok! och alltså AVGÖRANDE. så ja. jag är alltså superpetig när det kommer till frukostdricka. jag vill ha jätteutspädd juice helt enkelt, med massa massa smak, utan att det känns som saft (och därmed i min härligt normala hjärna = onyttigt). och fruit shoot ÄR allt detta!!! alltså it's amazing!! try it before you buy it som jag brukar säga! ;)))
ps. alltså VET att ni EGENTLIGEN gillar mina tipsinlägg! right, guys? right?? visst gör ni??? ha...hall...hallå? det måste ha brutits.

4 kommentarer:

 1. i love 'em! fortsätt så hehehe :D vi får köpa en massa sådana när jag kommer <3

  SvaraRadera
 2. jaaa! det gör vi! :D de är verkligen asgoda! och 4st kostar 99p! alltså me <3s the 99p store <3<3<3 det finns hundra olika smaker också, äpple är asgodi, jordgubb lite sådär och sen har jag inte smakat de andra, men vindruvesmaken verkar typ god! haha ååååh intresseklubben antecknar för fulla muggar känner jag :(

  SvaraRadera
 3. Freja (eller the CUZ om jag får bestämma själv)8 november 2010 18:09

  JAG KÖPTE EN SÅN I SVERIGE IGÅR!!! 7,90:-, hehehehehe. Har dock inte druckit den än, glömde den hos karln :((((( Men nästa gång jag är hemma hos honom så ska jag svepa den i din ära!

  SvaraRadera
 4. åååh freja du gör min dag!!! du gör mig glad!! du gör mig glad på min dag! och även på natten. kanske? haha ok orkar inte. men ååååh! finns dem i sverige!? blir eld och lågor. varvarvar VAR?? MÅSTE veta!

  SvaraRadera