3.15.2012

MIN GÅR DAG =))

Mår så dåligt för att jag ljög igår. Skulle ju lägga upp bilder va hände!?!?!? Nej men det hände ju inte, jag var för lat =DD Men annat som hände var att jag åkte till Tottenham Court Road, lämnade in filmerna, och sedan GICK hem därifrån! Fatta hurtigt!!! Men väddret va för finnt för å missa den sjansen vetni =))))) Ehh nej. Ehh ja. Gick till Camden först, och gjorde massa ~*fynd*~ i charity shopsen. Det är en hel länga som börjar mittemot Koko vid Mornington Crescent, mina bästa är Scope och YMCA MEN DE TOG BORT YMCA!!! +___+ Och nu är det en typ Help for Romania där istället, aja den är faktiskt en av dem bättre, man kan hitta massa bra där och den är nog billigast! Den som är sämst är nog Oxfam, de har så lite och det mesta är typ overpriced bottenskrap från Urban Outfitters accessoarlådor. Fast nej den sämsta är British Heart Foundation, där har de inte ens någonstans att byta om och så är alla kläder tacky gamla LOGG-tröjor och trasiga Atmosphere-kjolar. Nej tack... AJA =DDD Ändå kul att vara tillbaka på British Heart Foundation igen, därinne har man ju inte varit sedan min arm såg ut så här:
Photobucket
Dvs då en hylla FÖLL NER PÅ MIG och ingen - INGEN!!! - hjälpte mig!!! Så jävla chockad när butiksbiträdet kollade ANKLAGANDE på mig som om jag fått den att ramla!? Och de 15 pers som var i butiken ba *det regnar*. Så TRAUMATISKT. Aja =DD
HAHA obs också att jag gick Mornington Crescent, en gata med hus, istället för Camden Road, en större huvudgata med butiker osv, när jag skulle in till Camden PGA PETE DOHERTY BOR PÅ DEN GATAN OCH JAG KANSKE SKULLE STÖTA PÅ HONOM. HAHAHAHHAHAHAHA. obs gick extra snigligt fram också............. Vid ett tillfälle såg jag en gänglig kille i ~*~indie~*~ kläder (typ = svart hatt) och cigarett och jag tänkte NU JÄVLAR E D HAN!!! men haha alltså det var det ju ej... bröt skamset blicken när han fångade min och jag insåg att han inte var nerknarkad / gul / finnig nog att vara Pete Doherty. Slut på historia.
(PS ska till skolan snart men kanske hinner bilderna MEN LOVAR INGET!! man har ju lärt sig från gårdagens misstag =))))

1 kommentar:

  1. alltsåååå du uppdaterar ju alldeles för dåligt!!111

    SvaraRadera